ΜΑΖΙΚΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Με μια μαζική συγκέντρωση φίλων και μελών της ΔΑΚΕ καθηγητών ν.Λάρισας, πραγματοποιήθηκε ολομέλεια της παράταξης ενόψει των εκλογών της 25ης Μαΐου (στο 1ο Πειραματικό Σχολείο Λάρισας από 2-8 μ.μ.), για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 20ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των παρευρισκομένων για θέματα ΕΛΜΕ-ΟΛΜΕ , ΠΥΣΔΕ και ΑΔΕΔΥ και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή απόψεων για όλα τα φλέγοντα θέματα που ταλανίζουν τον μάχιμο καθηγητή.

Οι φίλοι και τα μέλη του ψηφοδελτίου της ΔΑΚΕ δεσμεύονται, για μία ακόμη φορά, πως οι αντιπρόσωποι που θα εκπροσωπήσουν την  παράταξη στο κρίσιμο Συνέδριο της ΟΛΜΕ ,εμφορούμενοι  από τις αρχές και τις αξίες της παράταξης ,θα συμβάλλουν τα μέγιστα για μια καλύτερη Ελληνική Δημόσια Παιδεία και θα σταθούν απέναντι στη στείρα άρνηση και το μηδενισμό  των πάντων από τις παρατάξεις της Αριστεράς ή της “Αριστεράς”.

Καλούμε τις/τους συναδέλφισσες/φους να συμμετάσχουν στις εκλογές της 25ης Μαΐου και να δείξουν ,για μία ακόμη φορά, την εμπιστοσύνη τους στη ΔΑΚΕ , τη μόνη παράταξη που, ανεξάρτητη και με ήθος, στέκεται πραγματικά δίπλα στον ΚΑΘΕ συνάδελφο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ