ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΑμεΑ “ΜΕ ΑΓΑΠΗ” ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΗΝ PFS

Τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για άτομα με ειδικές ανάγκες «ΜΕ ΑΓΑΠΗ», από τη Λάρισα, υποδέχτηκε την Τετάρτη 18/5 η εταιρεία PFS.

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που διοργανώνει το ΚΔΑΠ, τα παιδιά επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας, της μεγαλύτερης και πιο σύγχρονης στον τομέας της επεξεργασίας κρεάτων και ξεναγήθηκαν στη μονάδα επεξεργασίας πουλερικών, στη μονάδα επεξεργασίας χοιρινού κρέατος και στη μονάδα παραγωγής προψημένων – παναρισμένων προϊόντων.

Μέσα σε κλίμα εγκάρδιο και ενθουσιώδες, τα παιδιά άκουγαν με ενδιαφέρον την ξενάγηση από τους υπεύθυνους της παραγωγής και συμμετείχαν ενεργά με τις απορίες και τις ερωτήσεις τους πάνω στον τρόπο λειτουργίας μιας μεγάλης βιομηχανικής μονάδας επεξεργασίας κρέατος.

Η PFS αποδεικνύει έμπρακτα κάθε χρόνο ότι είναι δεν είναι μόνο ένας χώρος παραγωγής και διανομής προϊόντων, αλλά ένας χώρος που πάντα φιλοξενεί νέους ανθρώπους με όρεξη και περιέργεια για μάθηση και μεταλαμπαδεύει τις αξίες και τις ιδέες της για ένα καινοτόμο επιχειρείν και για προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας μιας μεγάλης βιομηχανικής μονάδας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ