ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΔΡΥΑΣ»

Φέτος η «ΔΡΥΑΣ» συμπληρώνει, 20 χρόνια προσφοράς στο Περιβάλλον και τον Πολιτισμό, 20 χρόνια δράσης στις περιοχές ΦΥΣΗ2000 (NATURA 2000), τον Κάτω Όλυμπο, τον Ανατολικό Κίσσαβο, το Δέλτα Πηνειού και την Κοιλάδα των Τεμπών. Για το σκοπό αυτό εκδόθηκε ένα λεύκωμα, όπου καταγράφονται οι μνήμες από την πορεία του Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια.

Η παρουσίασή του θα γίνει την Πέμπτη, 2 Ιουνίου, στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, ώρα 8 μ.μ. από την Κατερίνα Κόσσυβα, φιλόλογο και πρόεδρο του Συλλόγου, το Γιάννη Φασούλα, οικονομολόγο και μέλος του Συλλόγου και τη Μαρία Κατσακιώρη, περιβαλλοντικό επιστήμονα του Ε.Κ.Β.Υ. (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων Υγροτόπων) του Μουσείου Γουλανδρή.

Στο τέλος θα ακουστούν παραδοσιακά τραγούδια από τον Κάτω Όλυμπο και θα προσφερθεί στους παρευρισκομένους παραδοσιακή πίτα και κρασί της περιοχής.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα εκτίθεται φωτογραφικό υλικό από τις περιοχές «ΦΥΣΗ 2000» και τις δραστηριότητες του Συλλόγου . Ο Σύλλογος προσκαλεί τους φίλους του περιβάλλοντος και του πολιτισμού και όλους όσους συμπορευτήκαν μαζί του και στήριξαν τον αγώνα και τις αγωνίες του για ένα καλύτερο περιβάλλον να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ