ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΤΙΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΑΡΔΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ

Δείτε τί προβλέπει η συμφωνία με τη ΔΕΗ – Την Πέμπτη η συνέλευση των μελών του οργανισμού στον Αμπελώνα

Συγκεκριμένες δεσμεύσεις αναφορικά με το χρέος προς την επιχείρηση περιλαμβάνει η συμφωνία που επιτεύχθηκε σήμερα στη συνάντηση του προέδρου του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου, υπηρεσιακών παραγόντων του Οργανισμού, του βουλευτή Χρ. Κέλλα και στελεχών της διοίκησης της ΔΕΗ ώστε να υπάρξει επανασύνδεση του ρεύματος στα αντλιοστάσια του οργανισμού και κατ’ επέκταση άρδευση των καλλιεργειών.

Ειδικότερα όπως ξεκαθαρίστηκε θα πρέπει ο ΤΟΕΒ να καταβάλει άμεσα στη ΔΕΗ το ποσό των 100.000 € έναντι του χρέους και ταυτόχρονα να αποπληρώσει τις τρέχουσες υποχρεώσεις προς την επιχείρηση.

Επίσης με την ολοκλήρωση της αρδευτικής περιόδου, μέσα στον Νοέμβριο θα πρέπει να προχωρήσει σε ρύθμιση του χρέους ύψους 3,2 εκ. € του ΤΟΕΒ προς τη ΔΕΗ σε αριθμό δόσεων που θα συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών.

Ολα αυτά και κυρίως η αναγκαιότητα άμεσης συγκέντρωσης του ποσού των 100.000 € ώστε να καταβληθεί στη ζωή για να επανασυνδεθεί το ρεύμα, θα συζητηθούν την Πέμπτη 26 Μαΐου σε συνέλευση των αρδευτών που θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του πέτρινου δημαρχείου στις 8.30 μ.μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ