ΝΕΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΥΡΝΑΒΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν πέρασε αρκετό διάστημα από τότε που μετά από φωτιά που ξέσπασε στο χώρο της Τούμπας λόγω των σκουπιδιών που είχαν συσσωρευτεί και δυστυχώς πάλι όπως αναφέρουν περίοικοι αλλά και Τυρναβίτες που έτυχε να περάσουν από το σημείο η εικόνες εγκατάλειψης και βρωμιάς δεσπόζουν στο άλλοτε στολίδι του Τυρνάβου την Τούμπα.

Οπως αναφέρουν οι περίοικοι μετά τη φωτιά ο δήμος έσπευσε να καθαρίσει το χώρο από σκουπίδια, σπασμένα τζάμια και διάφορα άλλα αντικείμενα, αλλά άφησε στο χώρο άδειους κάδους απορριμμάτων που δεν χρησιμεύουν σε κάτι και σίγουρα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε άλλα τμήματα της πόλης που τους έχουν ανάγκη.

Σαν να μην έφτανε αυτό όπως καταγγέλλουν άτομα που κάνουν την άσκησή τους στην περιοχή, επειδή το κτίριο είναι ξέφραγο αμπέλι το τελευταίο διάστημα έχει μετατραπεί σε χόστελ από άτομα που έχουν έλθει στην περιοχή ως εποχικοί εργάτες, ενώ δεν έχει σταματήσει ποτέ να είναι ο χώρος στέκι ναρκομανών.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να έχει μετατραπεί και πάλι η Τούμπα σε χωματερή όπως φαίνεται σε φωτογραφίες και να είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο να καθαριστεί άμεσα και να σφραγιστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ