Η “ΕΛΠΙΔΑ” ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών

Έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά, από κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε ιδιαίτερα τον τελευταίο Μήνα, αφού χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο διάστημα αυτό στο Νοσοκομείο, ο Αγαπητός Φίλος- μέλος του Συλλόγου μας, Νικόλαος Ζαρογιάννης σκορπίζοντας θλίψη στη Μεγάλη Οικογένεια Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα της οποίας υπήρξε μέλος, αφού επί σειρά ετών υπήρξε συνειδητός τακτικός αιμοδότης και με την Ευγενική Αιμοπροσφορά του, έδινε ελπίδα ζωής σε πάσχοντες συνανθρώπους μας!

Τον Αγαπητό Νικόλαο διέκριναν το ήθος, η συνέπεια, η καλοσύνη και η αλληλεγγύη!

Πάντα με το χαμόγελο, ιδιαίτερα ευδιάθετος και καλοσυνάτος με όλους!

Στις εκδρομές του Συλλόγου μας, μάλιστα, δημιουργούσε με τις αφηγήσεις του, μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα, στα μέλη μας που συμμετείχαν, αφού είχε τον δικό του, ιδιαίτερο πάντα περιγραφικό τρόπο αναφοράς σε προσωπικές του στιγμές και εμπειρίες του.

Όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν στην καθημερινή του ζωή, είναι βέβαιο ότι θα τον θυμούνται με αγάπη και σεβασμό.
Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό σε όλους μας, ιδιαίτερα όμως, στη σύζυγό του Φανή και και στα παιδιά του Στέλιο – Αναστασία, Κατερίνα – Μένιο, που είναι βέβαιο, ότι θα κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του αγαπημένου τους συζύγου και πατέρα.

Ο Αγαπητός Νικόλαος θα μείνει για πάντα στην καρδιά και στη θύμησή μας, παράδειγμα Αγάπης, Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης!

Εκ μέρους σύσσωμης της Οικογένειας Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.
Καλό σου ταξίδι Αγαπημένε μας Φίλε!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ