ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΣΕ ΠΥΘΙΟ – ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ – ΒΑΛΑΝΙΔΑ

Σε εργασίες συντήρησης και βελτίωσης 3 δημοτικών ιατρείων, προχώρησε ο Δήμος Ελασσόνας, με σκοπό την εξασφάλιση πολύτιμων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας στους κατοίκους των κοινοτήτων Πυθίου, Κεφαλοβρύσου και Βαλανίδας.

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα και με μια σειρά επισκέψεων, η οποία συνεχίζεται σε όλα τα δημοτικά ιατρεία του δήμου, από τον Αντιδήμαρχο Υγείας κ. Ιωα. Καριππίδη, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και βελτίωσης στα ιατρεία Πυθίου, Κεφαλοβρύσου και Βαλανίδας, προκειμένου να τεθούν τα ιατρεία εκ νέου σε λειτουργία, με σκοπό τις καλύτερες υπηρεσίες περίθαλψης προς τους δημότες των κοινοτήτων αυτών, χωρίς να χρειάζεται η μετάβαση τους στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας.

Αναφορικά με τις εργασίες συντήρησης οι οποίες ολοκληρώθηκαν στα 3 δημοτικά ιατρεία ο δήμαρχος κ. Γάτσας δήλωσε τα εξής: «Προτεραιότητά μας η βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας και η δημιουργία ίσων ευκαιριών για κάθε δημοτικό διαμέρισμα. Εργαζόμαστε και δίνουμε έμφαση και λύσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων του δήμου μας, σε άριστη συνεργασία με την 5η ΥΠΕ και το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας.

Στην προκειμένη περίπτωση, τα Αγροτικά Ιατρεία επιτελούν εξαιρετικό έργο, το οποίο ενδυναμώνουμε με κάθε θεμιτό μέσο, προς όφελος των δημοτών, τόσο από πλευράς επισκευών και εργασιών συντήρησης, όσο και με την συστηματική καθαριότητα τους, την ενίσχυση των γραμμών ίντερνετ και τη διάθεση εξοπλισμού όπου κρίνεται αναγκαίο για τη διευκόλυνση των ιατρών. Θα συνεχίσουμε τις αυτοψίες και τις συντηρήσεις σε όλα τα ιατρεία του δήμου, θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη».

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν αφορούσαν σε επισκευή και συντήρηση ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, επιχρίσματα, ελαιοχρωματισμούς, μονώσεις κ.α. προκειμένου τα ιατρεία να γίνουν λειτουργικά και ασφαλή για το υγειονομικό προσωπικό και τους ασθενείς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ