ΦΡΙΚΗ: ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΒΙΑΖΕ ΕΠΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ – Η ΜΗΤΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ

Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός κοριτσιού από τον ίδιο του τον πατέρα στις Σέρρες, με το δράμα του παιδιού να κρατά πέντε ολόκληρα χρόνια.

Αυτό όμως που προκαλεί όμως φρίκη είναι το γεγονός ότι, όπως αποκάλυψε το νεαρό κορίτσι, η μητέρα της γνώριζε τα πάντα για τα όσα συνέβαιναν ωστόσο δεν αντέδρασε.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν η κοπέλα που σήμερα είναι 21 ετών αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας. Όπως κατέθεσε ο πατέρας της την βίαζε συστηματικά μέσα στο σπίτι τους από το 2016 έως και το 2021. Κατάφερε να ξεφύγει όταν ενηλικιώθηκε και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι. Το νεαρό κορίτσι περιέγραψε με λεπτομέρειες την σεξουαλική του κακοποίηση που γινόταν μπροστά στα μάτια της μητέρας της που σήμερα είναι 44 ετών.

Σέρρες: Το χρονικό της υπόθεσης

Η 21χρονη ανέφερε πως έχει την υποψία πως η μητέρα της είχε καταλάβει τα πάντα αλλά δεν έκανε το παραμικρό για να την βοηθήσει και να την σώσει από την κατάσταση την οποία ζούσε. Η ίδια μάλιστα καταγγέλλει πως ο πατέρας της ικανοποιούσε πλέον τις ορέξεις του είτε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι είτε σε εξωτερικούς χώρους, απειλώντας την ίδια να μην μιλήσει καθόλου.
Το Σεπτέμβριο του 2016 ύστερα από ένα ταξίδι των γονέων της στα Σκόπια και έπειτα από έντονους καβγάδες που υπήρχαν στο σπίτι, η μητέρα της έδιωξε τον πατέρα της. Μάλιστα, φέρεται να του είπε να πάρει μαζί του και την μεγάλη κόρη, εννοώντας πως έχει καταλάβει τι συμβαίνει μεταξύ τους. Στο νέο σχολείο που πήγε, αφού άλλαξε τόπο διαμονής, υπέστη bullying από τους συμμαθητές, καθώς ήταν ένας κλειστός χαρακτήρας και δεν μιλούσε με κανένα.

Η διαβίωση με τον πατέρα της χαρακτηρίζεται από την 21χρονη σήμερα γυναίκα, ως βασανιστήριο, καθώς της επέβαλε να κάνουν έρωτα και όποτε η ίδια αρνιόταν, την χτυπούσε και την βίαζε. Σύμφωνα με τo κανάλι diktyotv, φέρεται να έχει υποστηρίξει στην κατάθεσή της πως ο πατέρας της έμπαινε στο δωμάτιο της όποτε ήθελε και προχωρούσε σε ασελγείς και βίαιες πράξεις χωρίς να την ρωτάει.
Αν δεν δεχόταν την σεξουαλική πράξη ακολουθούσαν βρισιές και ξυλοδαρμός ενώ της έκοβε και το πενιχρό χαρτζιλίκι το οποίο της έδινε. Κάποιες φορές, ο πατέρας της, όπως καταγγέλλει, την υποχρέωσε να κάνει και χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως ινδικής κάνναβης, ώστε να ζαλίζεται και ίδιος να μπορεί να ικανοποιεί τις ορέξεις του πάνω της χωρίς η ίδια να αντιδρά.
Ύστερα από ένα καβγά με τον πατέρα της, η κοπέλα έφυγε από το σπίτι. Ο καβγάς προκλήθηκε όταν ο πατέρας της ενημερώθηκε πως είχε συνάψει σχέση με ένα αγόρι. Παρά την φυγή της, συνέχισε να την ενοχλεί ζητώντας της να γυρίσει πίσω, ενώ τους πρώτους μήνες του 2022 την προσέγγισε και η μητέρα της, καθώς είχε ενημερωθεί πως η κόρη της αποφάσισε να καταγγείλει τον πατέρα της.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com