Η ΤΟΥΛΑ ΜΟΥΓΔΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Γιάννης Γιαννόπουλος πρόεδρος του συλλόγου Ελπίδα, με αφορμή την απόφαση της να αποσυρθεί από τη διοίκηση του συλλόγου γυναικών Αμπελώνα

Δυναμική και δραστήρια, με γρήγορες αποφάσεις και ιδιαίτερες ενέργειες και πρωτοβουλίες που πάντα ξεχώριζαν για την πρωτοτυπία τους.
Ευγενέστατη και γλυκύτατη πάντα και, έτοιμη να συνεργαστεί με Φορείς και Συλλόγους, ανιδιοτελώς, χωρίς ποτέ να σκέφτεται την προσωπική της προβολή και την υστεροφημία της.

Απώτερος Σκοπός και Στόχος των δραστηριοτήτων της, η προσφορά, στον Συμπαθέστατο πάντα Σύλλογο Γυναικών, αλλά και σε όλους τους Συμπολίτες μας, όταν συμμετείχε σε κοινές δράσεις με άλλους Συλλόγους!
Προσωπικά έχω να θυμηθώ πολλές κοινές δράσεις του Συλλόγου Γυναικών με τον τότε Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου μας, όταν εγώ είχα την ευθύνη του οργανισμού με την ιδιότητα του Προέδρου.

Όπου ζήτησα την συνεργασία και την βοήθειά της, ποτέ δεν μου αρνήθηκε και πάντα είχε κάτι, διαφορετικό και καινοτόμο να προτείνει.
Τι να πρωτοθυμηθώ…

Κοινές Καλλιτεχνικές δραστηριότητες, κοινές δράσεις στη Γιορτή Κρασιού, παρουσιάσεις Βιβλίων Συμπολιτών μας, εκδηλώσεις για τον Εθελοντισμό και την Κοινωνική προσφορά.

Θα μπορούσα να απαριθμήσω πάρα πολλές ακόμα.Αλλά θεωρώ, ότι είναι σε όλους γνωστές, αφού πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία και με πολύ μεγάλη προσέλευση Συμπολιτών μας!

Στο Σύλλογο Γυναικών που επί 30 χρόνια είχε την ευθύνη, το έργο της είναι τεράστιο!
Μια ποικιλομορφία δράσεων και εκδηλώσεων που καλύπτουν και τις πιό δύσκολες απαιτήσεις και ενδιαφέροντα των μελών και Φίλων του Συλλόγου της και όχι μόνο, αφού περιελάμβαναν, κοινωνικά, επιστημονικά, ιστορικά, εκπαιδευτικά, ψυχαγωγικά και άλλων μορφών θέματα, που πάντα προσέλκυαν το ενδιαφέρον των θεατών και των ακροατών που συμμετείχαν σ’ αυτές, για τον λόγο αυτό, πάντα οι εκδηλώσεις του Συλλόγου της, στέφονταν με απόλυτη επιτυχία!

Πολύ σημαντικό, όμως, είναι και το Φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου της, το οποίο είναι επίσης γνωστό!
Είχε, βέβαια, την τύχη να έχει σε όλα σχεδόν τα Δ.Σ. που υπηρέτησε, καλές συνεργάτριες- μέλη των Δ.Σ. που συμφωνούσαν με τις προτάσεις της Προέδρου και φυσικά με τις δικές τους ιδέες και αντιπροτάσεις των, κάποιες φορές να τις εμπλουτίζουν περισσότερο, γεγονός που αποτελεί πολύ σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία μιάς Προέδρου.

Η Ευγενία, η Καλοσύνη της,

η συνέπεια, η υπευθυνότητα,

η διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά, η δοτικότητα της σε συνεργασίες, οι δραστηριότητες και οι καινοτόμες πρωτοβουλίες της, την χαρακτηρίζουν, ως μια ιδιαίτερη προσωπικότητα(!!) που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλές και πολλούς Συμπολίτες μας και όχι μόνο.

Στον Σύλλογο Γυναικών, αφήνει μια μεγάλη παρακαταθήκη με πολύ σπουδαίο και σημαντικό έργο!

Ευχή και Ελπίδα μου είναι και η διάδοχός της να συνεχίσει τις δράσεις και το έργο της Αγαπημένης όλων των Αμπελωνιτών Τούλας, προς όφελος των μελών του Συλλόγου, αλλά και όλων των Συμπολιτών μας, αφού οι εκδηλώσεις και οι δράσεις του Συλλόγου, δεν απευθύνονταν, μόνο στα μέλη, αλλά στο σύνολο σχεδόν των κατοίκων της πόλης μας!

Αγαπητή μου και ιδιαίτερα ξεχωριστή μου Φίλη Τούλα, να είσαι πάντα Καλά, Υγιής και ευδιάθετη και να παρέχεις στους διαδόχους σου, τις πολύτιμες συμβουλές και την τεράστια εμπειρία σου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ