ΌΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ… ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ

Η παρέμβαση του επικεφαλής της Πόλης που Θέλουμε Σάμερ – Αθανάσιου Αμάρι με αφορμή τις πληροφορίες για κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Τύρναβο

Με θλίψη διαπιστώσαμε μετά από σχετικό δημοσίευμα ότι άλλη μία υπηρεσία, αυτή του υποκαταστήματος της Εθνικής τράπεζας στον Τύρναβο οδεύει προς κλείσιμο και οι δημότες θα αναγκάζονται να μετακινούνται εκτός δήμου για τις καθημερινές συναλλαγές τους. Και όλα αυτά εν μέσω καλοκαιριού όπου οι οικονομικές συναλλαγές είναι αυξημένες λόγω της αυξημένης κίνησης των αγροτικών προϊόντων στην περιοχή μας, αλλά και την τιμή των καυσίμων να είναι στα ύψη με αποτέλεσμα οι μετακινήσεις να είναι απαγορευτικές.

Αν μη τι άλλο είναι ένα θέμα πολύ σοβαρό που πρέπει να διερευνηθεί και να βρεθεί άμεσα λύση, όχι αύριο αλλά σήμερα.

Δεν μπορεί η διοίκηση της Εθνικής τράπεζας να προγραμματίζει κάτι τέτοιο, αγνοώντας τις ανάγκες των συνταξιούχων, των αγροτών, των επιχειρήσεων, των εργαζομένων, όταν μάλιστα από όσο μπορούμε να γνωρίζουμε, η κίνηση στο υποκατάστημα της Εθνικής στον Τύρναβο καθημερινά είναι αυξημένη.
Δεν μπορεί η διοίκηση της Εθνικής, η οποία δίνει έμφαση στην κοινωνία και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, να θέλει ξαφνικά να τιμωρήσει τους δημότες του Τυρνάβου και να τους οδηγήσει σε μία άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία για τις καθημερινές τους συναλλαγές.

Χρειάζονται υποδομές για να μείνουν οι δημότες στον τόπο τους και για να μπορέσουν οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας να παραμείνουν ανοιχτές. Αντ’ αυτού υπηρεσίες και υποδομές που υπάρχουν προς όφελος των δημοτών, τον τελευταίο καιρό εγκαταλείπουν τον Δήμο μας.

Κ. Δήμαρχε, μην μείνετε θεατής για ακόμη μία φορά. Και αν για το υποκατάστημα Πειραιώς στον Αμπελώνα δεν μπορούσατε να κάνετε κάτι, κατά τα λεγόμενά σας, γιατί είναι ιδιωτικών συμφερόντων, μην μας πείτε το ίδιο για το υποκατάστημα της Εθνικής, καθώς η διοίκηση ορίζεται από την εκάστοτε κυβέρνηση. Σηκώστε το τηλέφωνο, κάντε συνάντηση αστραπή και δώστε τις απαραίτητες διευκρινίσεις στην διοίκηση της Εθνικής τράπεζας για να παραμείνει το υποκατάστημα στον Τύρναβο ανοιχτό.
Σας καλούμε να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να μην αποδεχτείτε το μοιραίο και όλοι μαζί, συντεταγμένα να διεκδικήσουμε το αυτονόητο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ