ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ …ΕΓΙΝΕ ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ

Δήλωση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών

Τα ευτράπελα της σημερινής δημοτικής Αρχής δεν έχουν τελειωμό.
Ενώ ο δήμος Τυρνάβου καθημερινά φθίνει και υποβαθμίζεται, ο κ. Κόκουρας ποζάρει σε φωτογραφίες ως συνοδός του Υφυπουργού κ. Τριαντόπουλου στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης.

Προφανώς, ο κ. δήμαρχος Τυρνάβου συνόδευσε τον κ. Τριαντόπουλου, για να πείσει τους Κρητικούς αναφορικά με τη μεγάλη αποτελεσματικότητα της Κυβέρνησης στην αντιμετώπιση των σεισμών, ωσάν να ήταν ανίκανοι οι ίδιοι οι Κρητικοί να σταθμίσουν τα πράγματα και χρειάζονταν καθοδηγητές εκ Τυρνάβου.

Εμφανώς, ο κ. Κόκουρας τέλει σε σύγχυση. Ενώ οι Τυρναβίτες αμβυκούχοι (και οι Κρητικοί…) απώλεσαν την ονομασία του τσίπουρου, ενώ η Εθνική Τράπεζα αποχωρεί από τον Τύρναβο, ενώ η Γιορτή Ανθοκομίας στον Αμπελώνα εγκαταλείπεται, ενώ η Τράπεζα Πειραιώς έφυγε ήδη από τον Αμπελώνα και ενώ τα ΕΛΤΑ του Αμπελώνα φυτοζωούν και μάλλον βαίνουν προς οριστικό κλείσιμο, ο κ. δήμαρχος Τυρνάβου, παραμερίζοντας την οδυνηρή πραγματικότητα του ίδιου του τόπου του, προτίμησε να μεταβληθεί σε ντίλερ και εκπρόσωπο της ΝΔ , ξεχνώντας εντελώς τον δικό του θεσμικό ρόλο που απάδει με τον ρόλο του κυβερνητικού κολαούζου.

Μας λυπεί βαθύτατα η συμπεριφορά αυτή του κ. Κόκουρα. Ο τόπος μας αργοπεθαίνει και αυτός χαριεντίζεται με κυβερνητικούς, για να κερδίσει κομματικά εύσημα, μήπως και τον ξαναπροτείνουν για υποψήφιο δήμαρχο. Δυστυχώς, όμως, για τον ίδιο, πρώτον αυταπατάται και, δεύτερον, ακόμα κι αν οι πόθοι του εκπληρωθούν, θα υποστεί εκλογικό Βατερλώ, γιατί οι Τυρναβίτες θέλουν Δήμαρχο για όλους και όχι κομματικό ντίλερ.

Υ.Γ : α) Ελπίζουμε η μετάβαση του κ. Κόκουρα στην Κρήτη να έγινε με έξοδα της Κυβέρνησης και όχι με έξοδα του Δήμου Τυρνάβου.
β) Ευελπιστούμε, επίσης , ο κ. Κόκουρας να μην φανέρωσε στον κ. Τριαντόπουλου και στους Κρητικούς τα δύο εξώδικα που του έστειλαν πεσκέσι οι σεισμόπληκτοι του Δαμασίου, πριν φύγει για την Κρήτη. Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα χαλούσε η εικόνα του ινστρούκτορα που θέλει να νουθετήσει τους Κρητικούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ