ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ “ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗΣ” ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ

Συνάντηση με τον αν. Γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτή ν. Λάρισας, κ. Χρήστο Κέλλα, είχε αντιπροσωπεία κατοίκων του οικισμού “Αλεξανδρινή”, προκειμένου να τον ενημερώσει σχετικά με την ηλεκτροδότηση του οικισμού.

Συγκεκριμένα, στον Λαρισαίο πολιτικό επισημάνθηκε ότι από το 2019 η ΔΕΔΔΗΕ ενέκρινε τη διέλευση ηλεκτρικής γραμμής από τον Παλαιόπυργο έως της είσοδο του οικισμού, για την υλοποίηση της οποίας απαιτείται η συμμετοχή του Δήμου Αγιάς, με κόστος, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 85.000 ευρώ. Ο Δήμος Αγιάς, από την πλευρά του, δεσμεύτηκε να καταβάλλει, κάθε δυνατή προσπάθεια, για την ικανοποίηση του αιτήματος των κατοίκων της “Αλεξανδρινής”.

Ο κ. Κέλλας, αφού εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στις προσπάθειες των κατοίκων για την ηλεκτροδότηση του οικισμού, επικοινώνησε άμεσα, τόσο με τον Δήμαρχο Αγιάς κ. Αντώνη Γκουντάρα, όσο και με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό.

Τέλος, η αντιπροσωπεία των κατοίκων του οικισμού, έθεσε στον αν. Γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ, θέματα που αφορούν το Σχέδιο Νόμου για την εξαγορά των ιδιοκτησιών του οικισμού, με τον Λαρισαίο πολιτικό να τους διαβεβαιώνει πως θα παρακολουθεί την εξέλιξη του Νομοσχεδίου και θα βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους κατοίκους του οικισμού.

Η αντιπροσωπεία κατοίκων της “Αλεξανδρινής”, που συναντήθηκαν με τον κ. Κέλλα, αποτελούνταν από τους κκ. Βαγγέλη Κρεμαστά, Γιώργο Γατούδη, Κώστα Αβγουλά και Γιάννη Κοντογιάννη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ