58ΧΡΟΝΟΣ ΕΞΩΘΗΣΕ 31ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ

Υπόθεση μαστροπείας αποκαλύφθηκε στη Λάρισα, με θύμα μία 31χρονη γυναίκα από την Λευκορωσία και δράστη έναν 58χρονο υπεύθυνο καταστήματος στο οποίο εργαζόταν.

Οπως προέκυψε η 31χρονη βρέθηκε στη Λάρισα την περασμένη Πέμπτη, προκειμένου να εργαστεί σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης για λίγες ημέρες. Εκεί έχοντας άμεση ανάγκη χρημάτων σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες συμφώνησε να μεταβεί σε άλλο κατάστημα προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με άνδρες έναντι αμοιβής όπως και έγινε.

Η 31χρονη συνευρέθηκε ερωτικά με 6 άνδρες και εισέπραξε το ποσό των 25 ευρώ για κάθε πράξη χωρίς να γνωρίζει το ποσό που εισέπραξε ο κατηγορούμενος για μαστροπεία.

Την επόμενη ημέρα επειδή αρνήθηκε να συνευρεθεί εκ νέου με άνδρες ο κατηγορούμενος την οδήγησε σε άγνωστη ερημική αγροτική περιοχή και, όπως η ίδια κατήγγειλε, πέταξε έξω από το αυτοκί­νητο τα προσωπικά της πράγματα και, ασκώντας σωματική βία, τραβώντας την από τα μαλ­λιά, την εξωθούσε να βγει και η ίδια από το αυτοκίνητο.

Η άτυχη γυναίκα κατάφερε να ενημερώσει την αστυνομία για το πάθημά της και στη συνέχεια υπήρξε σύλληψη του κατηγορούμενου έξω από την Ελασσόνα. Σε ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν αναφέρονται τα εξής:

Συνελήφθη, χθες (30-05-2022) το πρωί έξω από την Ελασσόνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία, σωματική βλάβη και εξύβριση σε βάρος αλλοδαπής.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία αλλοδαπής σύμφωνα με την οποία, πρώτες πρωινές ώρες της 28-05-2022 ο ημεδαπός υπεύθυνος καταστήματος, όπου εργαζόταν εκμεταλλευόμενος την ανάγκη της για άμεση εξεύρεση χρημάτων, την παρακίνησε και την έπεισε να συνευρεθεί ερωτικά με άνδρες, έναντι χρηματικού ποσού, αποκομίζοντας παράλληλα και ο ίδιος μέρος των χρημάτων.
Επιπρόσθετα, μεταμεσονύχτιες ώρες της 29-05-2022, ο ημεδαπός, μετά από άρνηση της να συνευρεθεί ερωτικά με άλλους άνδρες, τη μετέφερε με αυτοκίνητο σε άγνωστη ερημική αγροτική τοποθεσία και αφού ακινητοποίησε το όχημα, την εξύβρισε και της άσκησε σωματική βία, εξωθώντας την να βγει από το αυτοκίνητο.
Μετά την κινητοποίηση των αστυνομικών ο ημεδαπός εντοπίστηκε χθες (30-05-2022) το πρωί σε κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- κινητά τηλέφωνα.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ