ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ «ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ» ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης για την παρέμβαση

Η δημοτική παράταξη «Η Πόλη που Θέλουμε» με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες του Δήμου Τυρνάβου επισκέφθηκε το υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στον Τύρναβο και παρέδωσε στον διευθυντή της τράπεζας επιστολή δυσαρέσκειας, αφουγκραζόμενη την αγωνία των δημοτών, στο ενδεχόμενο κλεισίματος του υποκαταστήματος στον Δήμο μας.

Σκοπός της επιστολής, να κοινοποιηθεί στην διοίκηση της Εθνικής τράπεζας αλλά και στον περιφερειακό διευθυντή της Εθνικής τράπεζας στην Θεσσαλία, ζητώντας αναστολή της οποιαδήποτε απόφασης έχει παρθεί όσον αφορά την λειτουργία του υποκαταστήματος της Εθνικής τράπεζας στον Τύρναβο.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

“Προς,

Διοίκηση Εθνικής τράπεζας

Περιφερειακό Διευθυντή Εθνικής τράπεζας στην Θεσσαλία

Διευθυντή καταστήματος Εθνικής τράπεζας στον Τύρναβο

Κ.κ. με την παρούσα επιστολή εκφράζουμε την αγωνία, την απογοήτευση και δυσαρέσκεια δημοτών του δήμου Τυρνάβου, στο ενδεχόμενο κλεισίματος του υποκαταστήματος της Εθνικής τράπεζας στον δήμο μας.

Ενός καταστήματος με μακράν ιστορία, που λειτουργεί εδώ και 50 περίπου χρόνια στην πόλη του Τυρνάβου, εξυπηρετώντας καθημερινά μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας.

-Συνταξιούχους, οι οποίοι δεν δύναται να μετακινηθούν εκτός των ορίων του δήμου για τις συναλλαγές τους.

-Εργαζομένους, ο χρόνος των οποίων είναι περιορισμένος για περαιτέρω μετακινήσεις εκτός του δήμου Τυρνάβου.

-Επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, που έχουν συνδέσει την λειτουργία τους με καθημερινές συναλλαγές στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στον Τύρναβο.

-Αγροτών και κτηνοτρόφων, οι οποίοι στην περιοχή μας αποτελούν την πλειοψηφία των δημοτών και αποτελούν το Α και το Ω της οικονομίας του τόπου μας.

Ενός καταστήματος που οι συμπολίτες μας εμπιστεύονται και αυτό αποδεικνύεται από την αυξημένη κίνηση που παρουσιάζει καθημερινά το κατάστημα της Εθνικής τράπεζας στον Τύρναβο.

Μία απόφαση που θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα (οικονομικά και λειτουργικά) στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας και θα τους αναγκάσει να μετακινούνται εκτός δήμου για τις καθημερινές συναλλαγές τους, με πολλούς εξ’ αυτών σημειωτέων να μην έχουν την δυνατότητα μετακίνησης.

Μία απόφαση που από όσο γνωρίζουμε θα υλοποιηθεί εν μέσω καλοκαιριού, όπου οι οικονομικές συναλλαγές είναι αυξημένες στο κατάστημα της Εθνικής τράπεζας στον Τύρναβο λόγω και της αυξημένης κίνησης των αγροτικών προϊόντων στην περιοχή μας, αλλά και την τιμή των καυσίμων να είναι στα ύψη με αποτέλεσμα οι μετακινήσεις να είναι απαγορευτικές.

Και όλα αυτά με την πανδημία να μην έχει πει ακόμα την τελευταία λέξη.

Κ.κ. αφουγκραζόμενοι την κοινωνία και αν αναλογιστούμε τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από ενδεχόμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής τράπεζας στον Δήμο Τυρνάβου, ζητάμε αναστολή της οποιαδήποτε απόφασης έχει παρθεί όσον αφορά την λειτουργία του.

Με εκτίμηση,

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Δ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ

«Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ»

Αμάρι Σάμερ -Αθανάσιος

και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Παράταξης Δ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ

«Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ»

Αβδουλάς Αθανάσιος

Γκανάτσιος Απόστολος

Ζώης Δημήτριος

Κόμπος Θωμάς

Νταβαρούκας Βασίλειος”

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com