ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΕΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

«Εύχομαι, από βάθους καρδιάς, στις υποψήφιες και τους υποψήφιους των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, που δίνουν τη μάχη για την εισαγωγή τους στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση, δύναμη, “καθαρό” μυαλό και να δουν τους κόπους τους να ανταμείβονται.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, ευχόμενος «καλή επιτυχία», στους αποφοίτους των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, που διαγωνίζονται στις πανελλαδικές εξετάσεις, προσθέτοντας:

«Μετά από δύο δύσκολα υγειονομικά χρόνια, οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ και των ΓΕΛ συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, διεκδικώντας την πρόοδο στη γνώση και την εκπαίδευση, απαλλαγμένοι από το περιοριστικό καθεστώς των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας.

Οι καλύτερες συνθήκες εξέτασης στις σχολικές αίθουσες και η επαναφορά της κοινωνικής ζωής στην κανονικότητα προσφέρουν περισσότερη αισιοδοξία στους διαγωνιζόμενους και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους.

Εύχομαι, ολόψυχα, σε καθέναν και καθεμιά, ξεχωριστά, να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Επίσης, εύχομαι καλά αποτελέσματα και χαμόγελα σε κάθε οικογένεια, που βρίσκεται πίσω από τις υποψήφιες και τους υποψήφιους και προσδοκά το καλύτερο για το παιδί της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ