ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Ταξίδι αστραπή στην Αθήνα μαθαίνουμε ότι έκανε ο επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης “Δράση Πολιτών” Στ. Ροντούλης για το ζήτημα της Εθνικής Τράπεζας στον Τύρναβο.

Εκεί προχώρησε σε αλλεπάλληλες επαφές με πρόσωπα- κλειδιά και αφού πρώτα κινητοποίησε τις γνωριμίες που έχει με σημαίνοντα κοινοβουλευτικά πρόσωπα, που φτάνουν ακόμα και στο επίπεδο αρχηγών κομμάτων.

Όλες οι επαφές φαίνεται να έγιναν με απόλυτη μυστικότητα και σε πνεύμα εμπιστοσύνης, καθώς αυτό που ενδιαφέρει είναι το τελικό θετικό αποτέλεσμα και όχι η δημοσιοσχετίστικη λογική των πραγμάτων.

Γι’ αυτό και από το στενό περιβάλλον Ροντούλη τηρείται επί του θέματος σιγή ασυρμάτου, μολονότι προσπαθήσαμε να εκμαιεύσουμε πρόσωπα και πράγματα. Το μόνο που μπορέσαμε να ψυχανεμιστούμε πάντως είναι ότι υπάρχει “φως στο τούνελ”, γιατί δεν έλειπε από τον κ. Ροντούλη το χαμόγελο και η αισιοδοξία.

Ας περιμένουμε λοιπόν, ελπίζοντας η Εθνική να μείνει στον Τύρναβο για τη διευκόλυνση της τοπικής κοινωνίας. Οι προσπάθειες όλων είναι ευπρόσδεκτες και επαινετέες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ