«ΑΡΓΗΣΑΜΕ» ΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Υποστήριξε για τον Αχελώο ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας στην ημερίδα για τη βιώσιμη ανάπτυξη των υδάτων της Πίνδου

Στα τα όρια των Περιφερειών Θεσσαλίας και Ηπείρου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία μία πολύ σημαντική ημερίδα με θέμα τη «Βιώσιμη Ανάπτυξη των Υδάτων της Πίνδου».

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας συνεργάστηκαν άψογα στην από κοινού διοργάνωση της ημερίδας προκειμένου να «μεγαλώσουν τη δύναμη της φωνής όλων αυτών που αγωνιούν για την εξέλιξη των έργων που αφορούν στα νερά της Πίνδου και στον Αχελώο», όπως χαρακτηριστικά τόνισε στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Αθανάσιος Νασιακόπουλος. Συνέχισε μάλιστα στην ομιλία του ζητώντας άμεσα την οριστική λύση του προβλήματος. «Θα πρέπει σήμερα να αναληφθούν πρωτοβουλίες από την κυβέρνηση για ένα έργο πολύτιμο για όλους τους Έλληνες. Ένα έργο που θα φέρει ριζικές αλλαγές στην αγροτική οικονομία της χώρας καθώς από αυτό θα αρδευτούν και καλλιεργηθούν πάνω από 1 εκατομμύριο στρέμματα στο Θεσσαλικό κάμπο».

Κεντρικοί ομιλητές στην ημερίδα ήταν ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος και ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, οι οποίοι δήλωσαν ότι ήδη έχουν συντονιστεί όλα τα συναρμόδια Υπουργεία προκειμένου πολύ σύντομα και με γοργούς ρυθμούς να ολοκληρωθούν οι αναθεωρημένες μελέτες που θα συμβάλουν στη διευθέτηση των συγκεκριμένων έργων.

Το παρόν έδωσαν πλήθος βουλευτών και δημάρχων από ολόκληρη τη Θεσσαλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ