ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ

Την απόφασή της να παραιτηθεί από μέλος της Ν.Ε. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. γνωστοποίησε στο κόμμα με επιστολή της η Ελένη Αναστασοπούλου, η οποία σύμφωνα με όσα αναφέρουν πηγές από το κόμμα κάνει λόγο για ανθρωποφαγία και για στημένα παιχνίδια, ενώ είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει σε ένα όργανο με άτομα τα οποία εξαπέλυσαν εναντίον της σκληρή επίθεση λίγες μόνο ώρες πριν τις εκλογές ανάδειξης μελών στην Κ.Ε. του κόμματος στις οποίες ήταν υποψήφια.

Η κ. Αναστασοπούλου είχε σχολιάσει και τότε τις δια του Τύπου επιθέσεις που δέχθηκε από “συντρόφους” της αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα προσφύγει εναντίον τους στη δικαιοσύνη, αφού υποστήριξε ότι αυτά που της καταλόγισαν συγκεκριμένα μέλη της Ν.Ε. ήταν ψευδή και άκρως συκοφαντικά για την ίδια.

Μάλιστα με αφορμή την επίθεση που είχε δεχθεί από συγκεκριμένο συνδικαλιστή και μέλος της Ν.Ε. η κ΄. Αναστασοπούλου δεν έκρυβε την ενόχλησή της για την αφωνία άλλων στελεχών και κυρίως του συντονιστή που επέτρεψαν αυτή την ανθρωποφαγική τακτική.

Πάντως σαν να μην έφτανε η επίθεση δια του Τύπου που δέχθηκε, ήλθε στην τελευταία γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ και η τοποθέτηση συνδικαλίστριας και μέλος της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. με βαριές εκφράσεις περί χρηματισμού της ΕΛΜΕ και του συλλόγου Δασκάλων από την κ. Αναστασοπούλου και μάλιστα παρά τις πιέσεις που δέχθηκε από αντιδρώντες συνδικαλιστές να ανακαλέσει, επέμενε στις κατηγορίες που εκτόξευσε.

Με δεδομένη και αυτή την επίθεση η κ. Αναστασοπούλου όπως μαθαίνουμε ετοιμάζεται να προσφύγει και εναντίον της στη δικαιοσύνη.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι η παραίτηση της κ. Αναστασοπούλου ανέδειξε και φανερά πλέον το άσχημο κλίμα που επικρατούσε όλα αυτά τα χρόνια στις σχέσεις της με τους συγκεκριμένους συνδικαλιστές και σίγουρα η προσφυγή της στη δικαιοσύνη θα είναι το αποκορύφωμα, ενώ δεν μένει παρά να δούμε αν τους λόγους της παραίτησής της θα τους γνωστοποιήσει και στην ηγεσία του κόμματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ