Ο Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Το Δ.Σ της ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα, με αφορμή την χρηματοδότησή της από τον Δήμο Τυρνάβου για την κάλυψη των οδοιπορικών της εξόδων, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά, πληροφορηθήκαμε για την ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματός μας, που δεν είναι άλλο, από την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας από τον Δήμο, για την κάλυψη των οδοιπορικών μας εξόδων.

Μια ομάδα, που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, ταξιδεύοντας τον Δήμο Τυρνάβου σε μεγάλο μέρος της χώρας (Αγρίνιο, Λαμία, Πρέβεζα, Βόλο, Καρδίτσα, Ιωάννινα, Τρίκαλα) και που φέτος τερμάτισε στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα, θεωρήσαμε δίκαιο να τύχει μιας οποιασδήποτε ενίσχυσης, που θα λειτουργούσε ως ανάσα, σε μια δύσκολη και συνεχή προσπάθεια, που καταβάλλουμε.

Η δημοτική αρχή Τυρνάβου, αναγνωρίζοντας το δίκαιο του αιτήματός μας, προχώρησε στην καταβολή οικονομικής ενίσχυσης για την κάλυψη των οδοιπορικών μας εξόδων!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Ιωάννη Κόκουρα, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Χριστόφορο Κατσαρό, καθώς και όλη την δημοτική αρχή, καθώς αποδεικνύουν έμπρακτα ότι αναγνωρίζουν την μεγάλη και σοβαρή προσπάθεια, που καταβάλλεται από πλευρά μας.

Τους υποσχόμαστε, ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει να κάνει υπερήφανο τον Δήμο μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ