ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Εργαζομένων Φαρμάκου, Καλλυντικών & Συναφών Επαγγελμάτων Λάρισας, μετά την τελευταία συνεδρίασή του αποφάσισε:

1. Τη συμμετοχή του στη σύσκεψη φορέων για σύσταση επιτροπής αγώνα ενάντια στις βάσεις, στην πόλη μας, που καλούν το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και η Επιτροπή Ειρήνης, την Τρίτη 7/6

2. Τη συμμετοχή του στη μεγάλη συναυλία και κινητοποίηση «Η τέχνη παίρνει θέση στο πλευρό των πολλών» που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και το παράρτημα Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, την Τετάρτη 8/6, με πορεία στις 8μμ από την Κεντρική Πλατεία και συναυλία στις 8:30μμ στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, με τη συμμετοχή πάνω από 40 καλλιτεχνών

3. Τη συμμετοχή του στην 5η Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ, με αντιπροσωπεία, το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιούνη, στην Αθήνα.

4. Γενική Συνέλευση του σωματείου, την Πέμπτη 9/6, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, στις 7μμ, με καλεσμένη την πρόεδρο της Ομοσπονδίας Φαρμάκου (ΟΕΦΣΕΕ), συναδέλφισσα Γιώτα Ταβουλάρη.

• Καλούμε όλα τα μέλη μας και τους εργαζόμενους στον κλάδο του Φαρμάκου να συμμετέχουν μαζικά στις παραπάνω εκδηλώσεις που βασικούς στόχους έχουν τη συνέχεια του αγώνα για υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με αυξήσεις, τη μη εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και μέτρα ενάντια στην ακρίβεια.

• Καλούμε επίσης όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου, εργοστάσια, φαρμακαποθήκες, φαρμακεία, εταιρίες φαρμάκων και καλλυντικών, να τηρήσουν και να φροντίσουν για όλα τα απαραίτητα μέτρα προς την εξασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων, τις μέρες με καύσωνα, όπως αυτά ορίζονται από την εργατική νομοθεσία και τις οδηγίες του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, ειδικά στις ειδικότητες που εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους όπως οδηγοί, διανομείς, ιατρικοί και φαρμακευτικοί επισκέπτες κλπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ