κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ…

ΓΡΑΦΕΙ Ο Χρήστς Τσιόπας, δημοτικός σύμβουλος της ΣΥΝΠολιτείας δήμου Τυρνάβου

Γιατί κ. Δήμαρχε με τόσους υπεύθυνους και τόσα πολλά λεφτά που ξοδεύετε, ο Δήμος είναι σ’ αυτή την κατάσταση;

Πρώτον. Προσλάβατε γενική γραμματέα στον Δήμου η οποία έχει εγκατασταθεί και παρέχει τις υπηρεσίες της στο αμαξοστάσιο. Βέβαια το ότι ασχολείται μόνο με την καταγραφή των καυσίμων αυτό μας ξεπερνάει.

Δεύτερον. Προσλάβατε ειδικό σύμβουλο ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα έχει αναλάβει τον συντονισμό των υπηρεσιών του αμαξοστασίου.

Τρίτον. Ορίσατε αντιδήμαρχο με τομέα ευθύνης την καθαριότητα και το πράσινο
και αρμοδιότητα την εποπτεία αυτών των υπηρεσιών.

Τέταρτον. ‘Εχετε αναθέσει για τρία χρόνια τώρα, ένα μέρος της καθαριότητας
και όλη τη διαχείριση του πρασίνου στον Δήμο, σε ιδιώτες με κόστος που τουλάχιστον μέχρι τώρα έχει ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ.
Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ελάχιστο. Γιατί;

Σημειωτέον 1ον. Ο μηχανισμός και οι υπηρεσίες του Δήμου μπορεί να είναι υποστελεχωμένες αλλά τα στελέχη και οι εργαζόμενοι σ’ αυτές έχουν αποδείξει πως μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες (το γνωρίζω πολύ καλά, γιατί συνεργάστηκα μαζί τους για 5 χρόνια).

Σημειωτέον 2ον. Εάν δεν υπήρχε ένας δημότης (ο οποίος είχε βοηθήσει και μένα πολύ) που σε έκτακτα περιστατικά να ενεργοποιεί τον μηχανισμό, η επιχειρησιακή σας ικανότητα θα ήταν μηδενική.

κ. Δήμαρχε πρέπει να βρείτε και να διορθώσετε το λάθος που κάνετε, ώστε να αλλάξει η κατάσταση στην καθαριότητα και στα πάρκα του Δήμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ