ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Αναφορά προς τον υπουργό Οικονομικών κατέθεσε ο Βασίλης Κόκκαλης

Ως «αντικοινωνικό» χαρακτηρίζει ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης, το σχέδιο διακοπής λειτουργίας καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας για εργαζόμενους και πολίτες, με αναφορά του προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Στην αναφορά που κατέθεσε ο Λαρισαίος πολιτικός, επισυνάπτει δημοσίευμα του ηλεκτρονικού τύπου, σύμφωνα με το οποίο η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, πρόκειται να προχωρήσει στην διακοπή λειτουργίας 25 καταστημάτων τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία, μεταξύ των οποίων και στην επαρχία Τυρνάβου Λάρισας, απόφαση, η οποία σύμφωνα και με το δημοσίευμα, πρόκειται να επιφέρει συνέπειες, σε δεκάδες εργαζόμενους αναφορικά με τον μισθό τους και βλαπτική μεταβολή των συνθηκών εργασίας τους, καθώς θα χάσουν την οργανική τους θέση και θα αναγκάζονται να μετακινούνται δεκάδες χιλιόμετρα μακριά, ενώ συγχρόνως θα ανατραπεί ο οικογενειακός προγραμματισμός τους.

Συγχρόνως δε επισημαίνεται η ταλαιπωρία Συνταξιούχων, αγροτών και των πολιτών, που θα αναγκάζονται να διανύσουν χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθούν, όταν απαιτείται η φυσική τους παρουσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ