ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟ Δ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ

Σήμερα διοργανώθηκε εκδήλωση από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας για την παρουσίαση του Λευκώματος που αφορά στις εργασίες του 8ου Μαθητικού Συνεδρίου «Μαθαίνω & Παρουσιάζω τον πολιτισμό του τόπου μου» στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας. Το Δημοτικό Σχολείο Αργυροπουλίου ήταν ανάμεσα στα σχολεία που βραβεύτηκαν για τις δράσεις που πραγματοποίησαν πέρυσι καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Επιπλέον οι μαθητές/τριές μας παρουσίασαν ενδεικτικά παραδοσιακούς χορούς κατά την έναρξη της εκδήλωσης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και με τη στήριξη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας.

Το 8ο Μαθητικό Συνέδριο με τίτλο “Μαθαίνω και παρουσιάζω τον Πολιτισμό του τόπου μου”  ήταν αφιερωμένο στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές/τριές μας και στις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς Θωμαή Σίσκου, Διευθύντρια του σχολείου, Θεολογία Γιώτσα και Ελισσάβετ Μασούρα εκπαιδευτικούς του σχολείου μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ