ΦΡΕΣΚΟ “ΑΙΜΑ” ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΦΑΛΑΝΗΣ!

Ξεχώρισε για την προσφορά του και τον ακούραστο αγώνα που δίνει για τον συνάνθρωπο, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης μέσα από την παρουσία του στις αρχαιρεσίες της Π.Ο.Σ.Ε.Α , όπου αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η πρόεδρος του, Ειρήνη Μάνη μίλησε από καρδιάς στην Τακτική Γενική Συνέλευση , και περιέγραψε τα συναισθήματα και τις αγωνίες που βιώνει εδώ και 16 χρόνια με τον συνοδοιπόρο της, τη δεύτερη οικογένεια της όπως αποκάλεσε το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης.

“Ο Σύλλογος μας αποτελεί φως λαμπερό…στο τούνελ της απελπισίας μέσα από την ακούραστη προσπάθειά μας να δίνουμε ζωή από τη ζωή μας….Κάθε σταγόνα από το αίμα μας….Κάθε σταγόνα από το αίμα μας σηματοδοτεί μια νίκη, και εμείς έχουμε κερδίσει πολλές αφού οι μονάδες αίματος που συγκεντρώνουμε σε κάθε αιμοδοσία …γιγαντώνουν την αξία του εθελοντισμού….” είπε χαρακτηριστικά.

Εξομολογήθηκε πως μαζί με όλους του κατοίκους της Φαλάνης, κατάφεραν αυτό που προσεύχονταν από την αρχή..Να αποτελεί…. πηγή ζωής αυτός ο Σύλλογος που πίστεψε και κέρδισε μια μοναδική πρωτιά….Να είναι πρώτος στο Νομό Λάρισας πληθυσμιακά τόσο σε εθελοντές αιμοδότες όσο και σε προσφερόμενο αίμα….

Η καρδιά της τόνισε χτυπά καθημερινά για τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα της γιατί την εμπιστεύονται…Υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα η Ειρήνη όλων που θα παλέψει ακόμη και για το ακατόρθωτο….γνωρίζοντας ότι έχει περίσσεια δύναμη προσφοράς και αγάπης….Η ανάδειξη της ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών, της έδωσε απέραντη χαρά αλλά και σοβαρή ευθύνη απέναντι σε όλους όσοι την πίστεψαν και της έδωσαν την ευκαιρία να παλέψει για ένα ακόμη μεγαλύτερο στόχο.

Ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά της τον Πρόεδρο της Π.Ο.Σ.Ε.Α  Χρήστο Πρωτόπαππα, δηλώνοντας παρούσα στην προσφορά του εαυτού της στο συνάνθρωπο….έτοιμη να δώσει τα μέγιστα!

Η Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Π.Ο.Σ.Ε.Α. πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα στην αίθουσα τελετών του Υπουργείου Υγείας το περασμένο Σάββατο, όπου έδωσαν το παρών αντιπρόσωποι των Συλλόγων Μελών. Τις εργασίες της χαιρέτησαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς, ο Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.)  Παναγιώτης Κατσίβελας, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Τομεάρχης Υγείας Γιώργος Φραγγίδης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς Κατερίνα Φραγγίδου και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ