«ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»: ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΝ Γ. ΜΠΑΡΤΖΩΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 4 ΜΕΛΗ ΤΗΣ Π.Ε.

Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση του κινήματος

­Σύμφωνα με την απόφαση του προέδρου του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι και προέδρου του πολιτικού συνασπισμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, κ. Πάρι Κουρτζίδη, τα μέλη της ΠΕ: Γ. Μπαρτζώκης, Α. Τινανά, Α. Μπελτέ, Ν. Βερώνη και Α. Κολοβός διαγράφονται οριστικά από το Κίνημα.

Ο πρόεδρος έχει προχωρήσει ήδη σε οριστική διαγραφή (από 8/6/22) του μέλους της πολιτικής επιτροπής κ. Γεώργιου Μπαρτζώκη καθώς παραβίασε τα βασικά άρθρα του Καταστατικού του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Παράλληλα, έχοντας υπόψιν τα δημοσιεύματα του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Γεώργιου Μπαρτζώκη, τα οποία εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 6 του Καταστατικού.

Επίσης, έχοντας υπόψη την από 10/5/22 επιστολή του Γενικού Διευθυντή, την απόφαση της 10/5/22 απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας και από το 10/5/22 Δελτίο Τύπου του Κινήματος που δημοσιεύθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα “περί προσκόμισης του ποινικού μητρώου των μελών της ΠΕ”. Ο κ. Γεώργιος Μπαρτζώκης διαγράφεται οριστικά από μέλος της ΠΕ και από μέλος του Κινήματος.

Οι Ν. Βερώνη, Α. Τινανά, Α. Μπελτέ και Α. Κολοβός έχουν ήδη διαγραφεί από (8/6/22) οριστικά από μέλη της ΠΕ και μέλη του Κινήματος καθώς δεν προσκόμισαν το ποινικό μητρώο τόσο στην ενδεδειγμένη ημερομηνία, όσο και στις παρατάσεις αυτής.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ