ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Δείτε τον πίνακα με τα οργανικά κενά που ανακοίνωσε η ΔΔΕ Λάρισας

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας καλεί τους εκπαιδευτικούς γενικής αγωγής οι οποίοι:
α) είναι οργανικά υπεράριθμοι , δεν τοποθετήθηκαν με τη διαδικασία ρύθμισης υπεραριθμίας και επιθυμούν να τοποθετηθούν με την τρέχουσα διαδικασία
β) είναι νεοδιόριστοι ή στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Λάρισας και έχουν υποβάλει αίτηση οριστικής τοποθέτησης
γ) έχουν υποβάλλει αίτηση βελτίωσης θέσης και
δ) μετατέθηκαν από άλλο ΠΥΣΔΕ στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας
να δηλώσουν , εφόσον το επιθυμούν , την προτίμησή τους (έως 20 επιλογές) για τοποθέτηση σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες. Η δήλωση των σχολικών μονάδων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας:https://teachers.minedu.gov.gr (Σύστημα Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων). Στην κεντρική σελίδα υπάρχουν οδηγίες χρήσης του εν λόγω συστήματος.

Η είσοδος στο Online Σύστημα γίνεται με το όνομα χρήστη (user name) και τον κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιούν οι εκπαιδευτικοί για την πρόσβασή τους στις υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ).
Η ιστοσελίδα θα δέχεται δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων από 10/6/2022 μέχρι και 16/6/2022
Οι εκπαιδευτικοί των περιπτώσεων α, β, γ, αφού συνδεθούν στην ιστοσελίδα, πατάνε επάνω στο εικονίδιο με το μάτι στην ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝΔ.Ε. ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ Ή ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ [003.ΔΕΒ01].

Στη συνέχεια πατάνε το κουμπί «Διόρθωση» και στην καρτέλα «Προτιμήσεις» προσθέτουν τα σχολεία που επιθυμούν στις «Επιλεγμένες Προτιμήσεις». Στο τέλος
πατάνε «Προσωρινή Αποθήκευση». Μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας είναι δυνατό να γίνουν αλλαγές στις προτιμήσεις. Μετά την «Προσωρινή Αποθήκευση» δεν απαιτείται άλλη ενέργεια στο παραπάνω σύστημα.

Οι εκπαιδευτικοί της περίπτωσης δ, αφού συνδεθούν στην ιστοσελίδα, πατάνε επάνω στο εικονίδιο με το μάτι στην ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ Ή ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΤΑΤΙΘΕΜΕΝΩΝ [003.ΔΕΤ01].

Στη συνέχεια πατάνε το κουμπί «Διόρθωση» και στην καρτέλα «Προτιμήσεις» προσθέτουν τα σχολεία που επιθυμούν στις «Επιλεγμένες Προτιμήσεις».

Στο τέλος πατάνε «Προσωρινή Αποθήκευση». Μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας είναι δυνατό να γίνουν αλλαγές στις προτιμήσεις. Μετά την «Προσωρινή Αποθήκευση» δεν απαιτείται άλλη ενέργεια στο παραπάνω σύστημα.

Επισήμανση:

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν και σχολικές μονάδες στις οποίες δεν εμφανίζεται αυτή τη στιγμή οργανικό κενό , καθώς αυτό μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων λόγω βελτίωσης θέσης άλλων εκπαιδευτικών.

ΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ

Για να δείτε τα οργανικά κενά που ανακοίνωσε η ΔΔΕ Λάρισας πατήστε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ