ΔΡΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΟΝΕΩΝ

Η ανακοίνωση του Κέντρου Κοινότητας δήμου Τεμπών

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τεμπών σε συνεργασία με τους δύο Παιδικούς Σταθμούς του Συκουρίου και του Μακρυχωρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονέων πραγματοποίησε στο χώρο των παιδικών σταθμών δράση με θέμα: «Αγαπώ και σέβομαι τους γονείς μου».

Συντονίστρια της δράσης ήταν η κ. Παναγιώτα Κούρτη, Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Τεμπών, η οποία μίλησε στα παιδιά για τη σπουδαιότητα του ρόλου των γονέων.

Ξεκινήσαμε τη δράση μας με την αφήγηση παραμυθιού «Το Σπίτι μας βρίσκεται εκεί όπου είναι η καρδιά μας» των Lisa Alderson και Alice King, εκδόσεις Τζιαμπίρης- Πυραμίδα.

Δεν υπάρχει ωραιότερο μέρος στον κόσμο από το σπίτι μας. Ανακαλύψαμε μαζί με όλα τα παιδιά όλα τα υπέροχα πράγματα που μετατρέπουν τέσσερις τοίχους σε ένα σπιτικό και ζεσταίνουν τις καρδιές των ανθρώπων. Σ’ αυτή την τρυφερή ιστορία ζωντανεύουν όλες οι υπέροχες στιγμές τις οποίες μοιράζεται κάθε οικογένεια στο σπίτι της.

Στη συνέχεια μαζί με τις παιδαγωγούς των Παιδικών Σταθμών του Δήμου και όλα τα παιδιά δημιουργήσαμε όλοι μαζί παρέα και προσφέραμε ένα δωράκι στους γονείς!

Ευχαριστούμε πολύ τις κυρίες κ. Παναγιώτα Παναγιώτα , κ. Βάγια Παπακώστα και την κ. Μαρία Ζιώγα για την αμέριστη βοήθεια των διάφορων δραστηριοτήτων που πραγματοποιήσαμε με τους μικρούς μας φίλους.

Οι γονείς είναι η αρχή της οικογένειας, η αρχή της ζωής. Είναι η δύναμη και το στήριγμά μας! Οι άνθρωποι που μας έφεραν στη ζωή! Οφείλουμε να τους τιμούμε κάθε χρόνο στις 1 Ιουνίου. Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη σε εκείνους!

Το Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ