ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΟΥΒΛΕΣ ΣΤΗ «ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ» ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Η ταβέρνα Σαντορίνη στον Αμπελώνα που κάθε βράδυ προσφέρει νόστιμα κρεατικά στη σούβλα τώρα σας περιμένει και το μεσημέρι του Αγίου Πνεύματος στον υπέροχο αίθριο χώρο της για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας για νόστιμο ποιοτικό φαγητό.

Οι σούβλες παίρνουν φωτιά στη «Σαντορίνη» και έτσι από Τρίτη μέχρι Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι στην ταβέρνα θα βρίσκεται κεμπάπ πρόβειο και χοιρινό ενώ κάθε Παρασκευή θα σας περιμένει κοκορέτσι ενώ το Σάββατο διαθέτει επιπλέον και αρνί γάλακτος στη σούβλα. Τώρα με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Πνεύματος στην ταβέρνα θα βρείτε κεμπάπ και φυσικά όλα τα πιάτα κρεατικών και ψαρικών που προετοιμάζονται με μεράκι και με τις πλέον αυστηρές συνθήκες υγιεινής στην κουζίνα του καταστήματος.

Η ταβέρνα – ουζερί “Σαντορίνη” στον Αμπελώνα με όλα τα γνωστά της πιάτα κρεατικών και ψαρικών της ώρας, με μαγειρευτά, χειροποίητες σαλάτες εποχής και αλοιφές, με ποιοτικό κρασί και τσίπουρο τώρα με κεμπάπ, κοκορέτσι και ψητό αρνί, γίνεται ο αγαπημένος σας προορισμός για τις καλοκαιρινές εξόδους σας σε ένα υπέροχο φυσικό καταπράσινο δροσερό περιβάλλον στο πάρκο πίσω από την κεντρική πλατεία, δίπλα ακριβώς στη σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά.

Ταβέρνα – ουζερί “Η Σαντορίνη” πίσω από την κεντρική πλατεία του Αμπελώνα. Σας περιμένει μεσημέρι και βράδυ καθημερινά εκτός Δευτέρας. Πληροφορίες στο τηλ. 24920 32505.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ