ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ…

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσουν μεθαύριο Τρίτη ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος για το θέμα της μηνυτήριας αναφορά που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Θεοφάνης Νανούλης στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών και με την οποία ζητά να διερευνηθεί η ευθύνη του Δημάρχου Κιλελέρ και του Αντιδημάρχου για την πράξη της παράβασης καθήκοντος στην υπηρεσία.

Πρόκειται για υπόθεση της πρώτης χρονιάς που ανέλαβε το δήμο Κιλελέρ ο κ. Νασιακόπουλος και αφορούσε κάποιο έλλειμμα που διαπιστώθηκε στα οικονομικά οργανισμών του δήμου.

Τότε ο κ. Νασιακόπουλος είχε ενημερώσει τη δικαιοσύνη για το έλλειμμα ενώ στο μεσοδιάστημα το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που εμφανιζόταν ως έλλειμμα επέστρεψε στα ταμεία του δήμου.

Η υπόθεση δεν πήρε άλλες διαστάσεις ενώ με την αλλαγή του νόμου για τα κακουργήματα οικονομικής φύσης η υπόθεση τέθηκε οριστικά στο αρχείο.

Τώρα με δεδομένη τη σε βάρος του μήνυση ο κ. Νασιακόπουλος είναι βέβαιο ότι θα απαντήσει και γι’ αυτό δίνει τη συνέντευξη Τύπου την Τρίτη. Μάλιστα όπως αναφέρουν συνεργάτες που γνωρίζουν καλά πως αντιδρά δεν αποκλείεται να δούμε και περισσότερα από ένα σχολιασμό στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

Ιδωμεν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ