Η ΛΑΡΙΣΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΤΟ 1ο FOOD FEST

Κοσμοπλημμύρα την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων και γλέντι με τον Δάνδη στη σκεπαστή

Ακρως επιτυχημένη κρίνεται η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου της Λάρισας να διοργανώσει στην πόλη το τριήμερο “LARISSA FOOD FEST” με στόχο να αναδείξει τις νοστιμιές και τη γαστρονομία του τόπου αλλά και να δώσει τη δυνατότητα στους κατοίκους της περιοχής να διασκεδάσουν.

Το φεστιβάλ άνοιξε τελικά τις πύλες του χθες αφού η τελετή των εγκαινίων και οι εκδηλώσεις της Παρασκευής αναβλήθηκαν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Την πρώτη ημέρα χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες που βρέθηκαν στη σκεπαστή για να δοκιμάσουν εδέσματα, αλλά και να διασκεδάσουν με τον Δάνδη που απογείωσε το κέφι μέχρι αργά.

Στο επίσημο μέρος των εκδηλώσεων χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σωτήρης Γιαννακόπουλος, ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Λαρισαίων Θ. Αδαμόπουλος που μίλησαν για μία διοργάνωση που δίνει προστιθέμενη αξία στην περιοχή και ευχήθηκαν το φαστιβάλ να γίνει θεσμός για την πόλη.

Την αυλαία άνοιξε χθες ο Λαρισαίος καλλιτέχνης Νίκος Νταλάκας και τη σκυτάλη μετά την τελετή των εγκαινίων πήρε ο Δάνδης.

Οι εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν και οι οργανισμοί Τουρισμού των πόλεων Βελιγράδι, Νις και Λέσκοβατς της Σερβίας θα συνεχιστούν σήμερα και αύριο σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κυριακή 12/06/2022

Ωρα έναρξης 8.00 μ.μ.

Φιλιππίδης Νίκος – Κυρίτσης Αντώνης

Δευτέρα 13/06/2022

Ωρα έναρξης 8.00 μ.μ.

Οι Μουσικοί της πόλης
Τσιωνάς Αλέξανδρος
Παπαχρήστου Χρήστος
Παπαναστασίου Αρετή
Τσιαπλές Ευάγγελος
Μακρυγιάννης Γιάννης
Καραμανιώλας Ιωάννης
Έξαρχος Νικόλαος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ