Ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ 2′ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΤΡΑΓΚΑ ΟΣΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΧΡΟΝΙΑ

«Ο Τράγκας δείχνει που έχει φτάσει η δημοσιογραφία στην Ελλάδα. Διότι αυτά δεν είναι χρήματα που βγαίνουν από την δουλειά»

Στη δέσμευση της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα προχώρησε η αρχή καταπολέμησης της Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Η είδηση προκάλεσε απορίες στην ελληνική κοινωνία αφού ο γνωστός δημοσιογράφος απασχόλησε μετά θάνατον τις Αρχές και όχι όσο ήταν εν ζωή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος είχε στην κατοχή του 17 πολυτελή ακίνητα στην Ελλάδα, το Μονακό και τη Νέα Υόρκη. Η περιουσία του αποτιμάται σε 100 εκατομμύρια ευρώ και άπαντες αναρωτιούνται με ποιον τρόπο ο γνωστός δημοσιογράφος απέκτησε όλα αυτά τα περιουσιακά στοιχεία.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, μετά τις αποκαλύψεις για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα έδωσε τη δική του διάσταση για τα γεγονότα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός σχολίασε μέσω του podcast που διατηρεί στην ιστοσελίδα news247 την υπόθεση του γνωστού δημοσιογράφου.

«Η αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα δεσμεύτηκε ολοσχερώς αφού η χήρα τα ήθελε όλα κι έτσι πλακώθηκε με τα παιδιά του και τώρα τα άπειρα σπίτια σε κάθε γωνιά της γης τα πήρε μαζί του ο Γιώργος.

Κι όλο κλαίνε τα τραγκάκια στου γιαλού στου γιαλού τα βοτσαλάκια. Η υπόθεση βγήκε ξαφνικά Σάββατο για να αλλάξει την βασική ειδησεογραφία που ήταν η Νοβάρτις», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Ο Τράγκας δείχνει που έχει φτάσει η δημοσιογραφία στην Ελλάδα. Διότι αυτά δεν είναι χρήματα που βγαίνουν από την δουλειά. Δεν ήταν κι η Όπρα ο Τράγκας. Αλλά δάγκωνε δυνατά, ήταν η κόμπρα», είπε σε άλλο σημείο ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ακούστε το εδώ:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ