ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας και στην παρουσίαση του βραβευμένου με 9 διεθνή βραβεία ντοκιμαντέρ της Αθηνάς Κρικέλη, για τη δράση της Ελληνικής Αστυνομίας της Θεσσαλίας με τον τίτλο «PROUD BLUE», παρέστη ο πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Καπετάνος.
Ειδική αναφορά στην εκδήλωση έγινε σε περιοχές του νομού Λάρισας, μεταξύ άλλων στο Λιβάδι, στην Τσαριτσάνη και στα Τέμπη.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ κ. Κωνσταντίνος Σκούμας και ο Πρόεδρος της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης των ΑΧΕΠΑ κ. Κοσμάς Πεντάκαλος.
Παρόντες από τη Λάρισα ήταν επίσης ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Ντόντος και Χρήστος Κρικώνης και ο Πρόεδρος της Κονότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής.

Σε δήλώσή του μετά το πέρας της εκδήλωσης ο κ. Καπετάνος τόνισε τα εξής: «Η σπουδαία δουλειά της Αθηνάς Κρικέλη που κατέγραψε με τον τηλεοπτικό φακό την καθημερινότητα των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή της Θεσσαλίας, αναδεικνύει με εμφατικό τρόπο, το σημαίνον έργο που επιτελούν καθημερινά και ακούραστα οι ένστολοι, που πολλές φορές ρισκάρουν τις ζωές τους για να προστατέψουν τις δικές μας ζωές και τις περιουσίες μας.

Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην κα. Κρικέλη, καθώς και στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Αστέριο Μαντζιώκα.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος που είχα την ευκαιρία να βρεθώ και να συζητήσω μαζί του, αναγνωρίζουν το έργο της ΕΛΑΣ και βρίσκονται αρωγοί και συμπαραστάτες σ’ αυτήν την προσπάθεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ