ΣΑΜΕΡ ΑΜΑΡΙ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Η δήλωση του επικεφαλής της “Πόλης που Θέλουμε”

Μόνο αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση του ξυλοδαρμού υπαλλήλου του δήμου Τυρνάβου μέσα στο δημαρχείο εν ώρα υπηρεσίας από δημότη που έδειχνε να διαφωνεί με τις ενέργειες του υπαλλήλου.

Τον ίδιο αποτροπιασμό όμως προκαλεί και το γεγονός ότι ο δήμαρχος όχι μόνο δεν βρήκε το χρόνο τόσες ημέρες να καταδικάσει την επίθεση, αλλά όπως αποδεικνύεται και από καταγγελία της προέδρου του σωματείου στο οποίο ανήκει ο υπάλληλος που ξυλοκοπήθηκε, ο κ. δήμαρχος αντί να προσπαθήσει να κατευνάσει τον πολίτη και να του κάνει σαφές ότι ο υπάλληλος λειτουργεί σύμφωνα με τη νομοθεσία και τα συμφέροντα της υπηρεσίας που εκπροσωπεί, τον παρότρυνε να υποβάλει μήνυση σε βάρος του υπαλλήλου.

Σε μια εποχή που ο δήμος Τυρνάβου είναι υποστελεχωμένος, οι υπηρεσίες έχουν τεράστιο φόρτο εργασίας και οι υπάλληλοι υπερβάλουν εαυτούς για να φέρουν σε πέρας το έργο τους, μόνο καταδικαστέες είναι πρακτικές όπως αυτή του δημότη.

Εξίσου όμως καταδικαστέα είναι και η στάση του δημάρχου που στο βωμό των ισορροπιών με πολίτες – ψηφοφόρους “θυσιάζει” υπαλλήλους και δημιουργεί απαράδεκτο προηγούμενο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ