ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ 6-7 ΤΟΝΟΥΣ ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΜΑΕΣΤΡΟΥ Θ. ΣΑΜΑΝΤΖΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί τον μαέστρο της φιλαρμονικής του δήμου Τυρνάβου Θέμη Σαμαντζή ο οποίος πηγαίνοντας στο περιβόλι της οικογένειας διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν κάνει επιδρομή και εξαφάνισαν από τα δένδρα νεκταρινιάς που καλλιεργεί περίπου 6 – 7 τόνους νεκταρίνια, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του εμπόρου που επρόκειτο να τα αγοράσει, αφού ήταν έτοιμα προς συγκομιδή.

Οπως τονίζει ο ίδιος χθες το βράδυ έφυγε από το περιβόλι γύρω στις 9.00 μ.μ. και τα δένδρα ήταν γεμάτα, ενώ σήμερα το πρωί γύρω στις 6 που επέστρεψε διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν φροντίσει να εξαφανίσουν τη σοδειά και να κάνουν και ζημιά στα δένδρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις οι άγνωστοι κινήθηκαν μέσα στο περιβόλι με μικρό όχημα και ίσως χρειάστηκε να κάνουν περισσότερα από 1 δρομολόγια μέχρι να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο.

Ο κ. Σαμαντζής ήδη υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων στο Α.Τ. Τυρνάβου, ενώ σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb αναφέρει για το αποτρόπαιο συμβάν:

“Ευχαριστώ θερμά τα “καλόπαιδα” που εχθές από το διάστημα 9 το βράδυ έως σήμερα το πρωί στις 5, επισκέφτηκαν το περιβόλι της οικογένειας αφαιρώντας τουλάχιστον 5 τόνους νεκταρίνια. Τους ευχαριστώ γιατί μας γλίτωσαν απ’ τον κόπο να τα μαζέψουμε αλλά και μας έκαναν οικονομία μιας και δεν χρειάζεται να πληρώσουμε εργατικά”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ