Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης

Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκε υπάλληλος του Δήμου μέσα στο χώρο εργασίας του, στο Δημαρχείο από δημότη, επειδή διαφωνούσε με τον τρόπο αντιμετώπισης υπηρεσιακού θέματος.
Στην περίπτωση αυτή δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο το δέντρο αλλά και το δάσος.

Χρόνια τώρα η συγκεκριμένη υπηρεσία όπως και οι άλλες υπηρεσίες του Δήμου, έχουν αποψιλωθεί από υπαλλήλους και υπολειτουργούν με συνέπεια η παροχή υπηρεσιών τους στους δημότες μας να είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτη.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και έξω από αυτό, έχουν καταγγείλει τις πολιτικές αυτές όλων των κυβερνήσεων και των δημοτικών αρχών που τις υποστηρίζουν στο δήμο μας, αλλά «φωνή βοώντος εν τη ερήμω» και συνάμα η ψηφοθηρική δουλειά τους γίνεται.

Ζητούμε για ακόμη μια φορά, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στον Δήμο μας.

Να σταματήσει η ιδιωτικοποίηση δημοτικών υπηρεσιών, όπως της καθαριότητας και του πρασίνου, καθώς και η συμμετοχή του Δήμου στο νέο Αναπτυξιακό Οργανισμό ΑΕ που ανοίγει διάπλατα τις πόρτες στην αξιοποίηση κονδυλίων για επενδύσεις προς όφελος των εργολάβων – επενδυτών και συγχρόνως στην πλήρη αντικατάσταση του εναπομείναντος μόνιμου προσωπικού του δήμου από αυτό του νέου οργανισμού.

Η Λαϊκή Συσπείρωση ήταν η μόνη παράταξη στο δημοτικό συμβούλιο που καταψήφισε την προσαρμογή της Αναπτυξιακής Εταιρίας Νομού Λάρισας σε Αναπτυξιακό Οργανισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ