ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Η ΔΕΕΠ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΝΔ

Επίσκεψη στην επαρχία Ελασσόνας πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Αλ. Σουφλιάς επικεφαλής κλιμακίου της ΔΕΕΠ με τον συντονιστή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Γιώργο Γουμενόπουλο, τον ταμία Θεόδωρο Γερογιώκα και τον Τομεάρχη Οργάνωσης Κώστα Παπανικολάου.

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε και παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην ομώνυμη μονή στο Σπαρμό Ελασσόνας. Ακολούθησε συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με εκπροσώπους τοπικών αρχών και κατοίκους της περιοχής.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη στην Καρυά Ελασσόνας όπου και συναντήθηκε και αντάλλαξε απόψεις καταγράφοντας προβλήματα της περιοχής με τον πρόεδρο της κοινότητας Καρυάς κ.Κατσίβελο.

Για θέματα ορειβατικών διαδρομών, μονοπατιών, καταφυγίων με τον κ. Δήμο Δάσιο . Για θέματα κτηνοτροφίας της περιοχής με τον Αντώνιο Καραγκόγκο. Για την εκμετάλλευση του δασικού πλούτου με τον κ. Χατζή πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυάς.

Η Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας θα συνεχίσει τις επισκέψεις για την καταγραφή και την ανάδειξη των θεμάτων που απασχολούν τους συμπολίτες μας σε όλο το Νομό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ