ΧΡ. ΤΣΙΟΠΑΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δήλωση του δημοτικού συμβούλου της ΣΥΝ Πολιτείας με αφορμή τον ξυλοδαρμό υπαλλήλου από δημότη

Παρακολουθούμε εδώ και τρία χρόνια, την απορρύθμιση των υπηρεσιών του Δήμου.

Υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο Δήμαρχος.

Για τρία χρόνια δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ δημοτικής αρχής και δημοτικών υπαλλήλων. Αυτό το ‘’λένε’’ όλοι. Έτσι δημιουργήθηκαν συνθήκες γενικευμένης αδυναμίας συντονισμού και οργάνωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Υπεύθυνος και γι’ αυτό είναι ο Δήμαρχος.

Έρχεται τώρα ένα περιστατικό βιαιοπραγίας σε στέλεχος δημοτικής υπηρεσίας να αναδείξει πως η έλλειψη διοίκησης οδηγεί στην μπαχαλοποίηση.

Και γι’ αυτό υπεύθυνος είναι ο Δήμαρχος.

Το περιστατικό δεν έπρεπε να είχε συμβεί. Είναι καταδικαστέο όπως και κάθε απρόκλητη επίθεση σε δημοτικό υπάλληλο.

Οι υπάλληλοι εργάζονται σε περιβάλλον ανασφάλειας και δεν απολαμβάνουν την στήριξη του Δημάρχου. Γεννιούνται ερωτηματικά με την μέχρι τώρα σιωπή του Δημάρχου. Έχει ενδιαφέρον να δούμε την δημόσια τοποθέτησή του για το θέμα. Αν αληθεύουν τα όσα δημοσιεύθηκαν σε σχέση με τους χειρισμούς του, τότε το μπάχαλο που έχει επιφέρει στον Δήμο το πήγε ένα βήμα πιο μπροστά.

Οι υπάλληλοι λόγω έλλειψης προσωπικού αναλαμβάνουν να εκτελέσουν έργο που πολλές φορές ξεπερνάει τις δυνατότητές τους. Δουλεύουν σε συνθήκες εντατικοποίησης που πρέπει να αλλάξουν.

Γιατί οι καλές συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων, βελτιώνουν την ποιότητα των υπηρεσιών του Δήμου και αυτό κάνει τον τόπο βιώσιμο και φιλικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ