ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Δήλωση του Β. Κόκκαλη που επιδεικνύει λογαριασμό που ήλθε σε αγρότη ο οποίος καταρρίπτει το κυβερνητικό αφήγημα

«Οι λυπητερές που έρχονται στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας των αγροτών αποκαλύπτουν τη μεγάλη κυβερνητική απάτη και τις φρούδες υποσχέσεις περί κάλυψης του 80% της ρήτρας αναπροσαρμογής» σημειώνει σε δήλωσή του, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα έναν… τσουχτερό λογαριασμό από Λαρισαίο αγρότη, ο οποίος καταρρίπτει τις κυβερνητικές εξαγγελίες.

Όπως ξεκάθαρα φαίνεται στον εκκαθαριστικό λογαριασμό, η ρήτρα αναπροσαρμογής για τον αγρότη είναι 2.707 ευρώ, αλλά η επιδότηση μόλις 1.250, το οποίο σημαίνει πως η κάλυψη της ρήτρας είναι μόλις στο 46% και σε καμία περίπτωση κοντά στο 80%!

«Με επικοινωνιακά τεχνάσματα και αλχημείες για τη δημιουργία εντυπώσεων, ο κύριος Μητσοτάκης δε μπορεί να ξεγελάσει τους Έλληνες αγρότες. Το ψέμα δυστυχώς για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει κοντά ποδάρια και η κλεψύδρα της εξουσίας έχει αδειάσει, την ώρα που η κοινωνία γεμίζει με αγανάκτηση. Καλώ την κυβέρνηση έστω και τώρα να πάρει πίσω τον εμπαιγμό και να κάνει πράξη τις εξαγγελίες της περί κάλυψης της ρήτρας αναπροσαρμογής. Διαφορετικά, είναι ασύστολοι ψεύτες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ