ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ…

Δήλωση του τοπικού συμβούλου Αμπελώνα εκλεγμένου με τη Δράση Πολιτών για το δημοτικό φωτισμό 

Όπως καταγγέλθηκε από κατοίκους του Αμπελώνα, ο δημοτικός φωτισμός στην οδό Λαρίσης και στη γύρω περιοχή λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο επί είκοσι συνεχείς ημέρες, χωρίς να ιδρώσει το αφτί κανενός υπευθύνου , μολονότι οι ενδιαφερόμενοι δημότες απευθύνθηκαν στους αιρετούς της δημοτικής Παράταξης του κ. Κόκουρα.

Το γεγονός δεν πρέπει να μας ξενίζει. Η ανικανότητα του κ. Κόκουρα και των συνεργατών έχει χτυπήσει κόκκινο και πλέον αποτελεί κοινή διαπίστωση όλων των δημοτών που θέλουν να βλέπουν κατάματα την αλήθεια.

Αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι τα στελέχη της δημοτικής Αρχής ενδιαφέρονται πρωτίστως για το παραδάκι του μήνα παρά για τη χρηστή διαχείριση του δημοτικού χρήματος. Η προαναφερομένη περίπτωση, μάλιστα , γίνεται περισσότερο εξοργιστική , αν αναλογιστεί κανείς την υπέρμετρη αύξηση των τιμών του ρεύματος στις μέρες μας, συνεπώς και τις υπέρμετρες επιβαρύνσεις που καλούνται να πληρώσουν οι δημότες για τον δημοτικό ηλεκτροφωτισμό προς το πάροχο του ρεύματος.

Καλούμε, λοιπόν , τη δημοτική Αρχή να ξυπνήσει επιτέλους από τον λήθαργο στον οποίο έχει περιπέσει και να πράξει τα αυτονόητα, προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία του δημοτικού ταμείου από αχρείαστες και βλακώδεις αιτίες.

Αν μάλιστα δεν γνωρίζουν που βρίσκεται η οδός Λαρίσης, αφού έχουν γυρίσει εντελώς την πλάτη τους στον Αμπελώνα , τους ενημερώνω δημοσίως ότι έχω την βούληση να τους την υποδείξω, προκειμένου να κάνουν πράξη το αυτονόητο καθήκον τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ