ΣΥ.ΜΗ.Τ.Ε. Δ.Υ. – Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ: ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Κοινό ψήφισμα καταδίκης της επίθεσης στον υπάλληλο του δήμου Τυρνάβου που είναι και μέλος τους δημοσιοποίησαν ο Σύλλογος Μηχανικών Τ.Ε. Δημοσίων Υπαλλήλων Λάρισας Μαγνησίας και η Ενωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών στο οποίο αφήνουν αιχμές και για τη στάση του δημάρχου. Στο ψήφισμα που υπογράφουν οι πρόεδροι των δύο συλλόγων Ειρήνη Μπεκιάρη και Βασιλική Καβάλλα αντίστοιχα αναφέρονται τα εξής:

“Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας, στο συνάδελφο, υπάλληλο του Δήμου Τυρνάβου, που δέχτηκε επίθεση από πολίτη την Πέμπτη 09-06-2022 μέσα στο δημαρχείο εν ώρα υπηρεσίας.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Δήμαρχος αντί να προσπαθήσει να πληροφορήσει τον πολίτη για το φόρτο εργασίας και να του κάνει σαφές ότι ο υπάλληλος λειτουργεί σύμφωνα με τη νομοθεσία και τις διοικητικές διαδικασίες του Δήμου που εκπροσωπεί, τον παρότρυνε να υποβάλει μήνυση σε βάρος του υπαλλήλου.

Σε μια εποχή που ο Δήμος Τυρνάβου είναι υποστελεχωμένος, οι υπηρεσίες έχουν τεράστιο φόρτο εργασίας και οι υπάλληλοι υπερβαίνουν εαυτούς για να φέρουν εις πέρας το έργο τους, μόνο καταδικαστέες είναι πρακτικές όπως αυτή του συγκεκριμένου πολίτη.

Καλούμε το Δήμαρχο να καταδικάσει το γεγονός, να αναλάβει το κόστος της νομικής υποστήριξης και έμπρακτα να αποδείξει ότι οι υπάλληλοι του Δήμου δε θυσιάζονται στο βωμό των ισορροπιών με πολίτες – ψηφοφόρους

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ