ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ – ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΜΜΟΣ, Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος

Από πού να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς με τις παλινωδίες και την ανικανότητα διαχείρισης των προβλημάτων του Δήμου από το Δήμαρχο.

κ. Κόκουρα καταφέρατε μέσα σε τρία χρόνια διοίκησης τα εξής αποτελέσματα:

1.Διάφορα εξώδικα μαζικά από δημότες και επιχειρηματίες.

2.Οι προμηθευτές του Δήμου να πληρώνονται με καθυστερήσεις και σε πολλές των περιπτώσεων κινούμενοι δικαστικά εναντίον του Δήμου, χάνοντας έτσι την αξιοπιστία του ο Δήμος με αποτέλεσμα αρκετοί να αρνούνται των υπηρεσιών τους.

3.Το υπάρχον προσωπικό του Δήμου ενώ καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες σχεδόν στο σύνολό του με σκοπό την εξυπηρέτηση των δημοτών δεν τυγχάνει της στήριξης και συμπαράστασης από μέρους σας με αποτέλεσμα την τραγική εξέλιξη με τον ξυλοδαρμό υπαλλήλου από δημότη. ( Ούτε μια συγνώμη δημοσίως δεν ζητήσατε !!! ) .
Σ’ αυτό το σημείο ως Δημοτικός σύμβουλος, θέλω να ζητήσω συγνώμη από το προσωπικό του δήμου και ιδιαιτέρως από τον υπάλληλο που υπέστη την επίθεση η οποία έχει καταδικαστεί με επίσημες ανακοινώσεις από δύο συνδικαλιστικά σωματεία δημοτικών υπαλλήλων, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για την στάση σας ως Δημάρχου στην όλη συμπεριφορά σας.

4.Πιστεύω να θυμάστε όπως όλοι μας, την περίπτωση της παραίτησης του διευθυντή των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου και τους λόγους αυτής.

Μάλιστα είχατε δεσμευτεί τότε ενώπιον του Δημοτικού συμβουλίου ότι θα προχωρούσατε σε σύσταση ειδικού γραφείου εσωτερικού ελέγχου ώστε να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα στην επιστολή παραίτησης του κ. Διευθυντή οικ. υπηρεσιών.

ΤΙΠΟΤΑ δεν έγινε μέχρι και σήμερα.

Να αναφερθώ για πολιτιστικά και αθλητικά θέματα?

Για πάρκα, παιδικές χαρές, δημοτικούς χώρους αναψυχής και πλατείες, για αστική και αγροτική οδοποιία?

Να αναφέρω και άλλα θέματα?

Όπως τα αδέσποτα? Που η τελευταία οργανωμένη καμπάνια στείρωσης από πλευράς του Δήμου έγινε το 2019 επί των ημερών μου με την καθοδήγηση του αρμόδιου τμήματος του δήμου και του προσωπικού αυτού, έχοντας ως αποτέλεσμα την στείρωση 100 περίπου ζώων?

Όλα τελούν υπό εγκατάλειψη και πλήρης διάλυσης δυστυχώς.

Λυπάμαι που και με τη δική μου βοήθεια βρίσκεστε στη θέση του Δημάρχου.

Λυπάμαι που έρχεται ο χρόνος να με δικαιώσει για την απόφασή μου να αποχωρήσω από την παράταξη σας.

Το χειρότερο όμως όλων, κ. Κόκουρα είναι ότι καταφέρατε με τις επιλογές σας να δημιουργήσετε πρόβλημα στο χώρο και τους ανθρώπους που πίστεψαν και στήριξαν την παράταξη αυτή.

Δυστυχώς μέχρι και δημοσκόπηση που έλαβε χώρα πρόσφατα για τη θέση του Δημάρχου, σας κατέταξε τελευταίο με τις χειρότερες αρνητικές γνώμες μεταξύ όλων των υπολοίπων Δημάρχων του Νομού Λάρισας.

Κλείνοντας λοιπόν σας λέω, πως δεν σας μένει τίποτα άλλο από το να παραιτηθείτε για το καλό του Δήμου και των δημοτών προς αποφυγήν πιθανώς, χειρότερων καταστάσεων στο μέλλον.

Υ.Γ.:
Οφείλω να ομολογήσω πως εκεί που τα πήγατε καλά είναι στις απευθείας αναθέσεις και στο διορισμό ειδικών συμβούλων και συνεργατών που πληρώνουν οι δημότες για τις άοκνες και κοπιαστικές προσπάθειές σας προς περιορισμό των παραπόνων των δημοτών!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ