ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΠΕΘ ΕΠΕΔΩΣΑΝ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡ. ΚΕΛΛΑ

Αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΕΣΠΕΘ, πραγματοποίησε συνάντηση με το βουλευτή Λάρισας της ΝΔ, κ. Χρήστο Κέλλα στο πλαίσιο επισκέψεων στους βουλευτές της Θεσσαλίας για την επίδοση Ψηφίσματος του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ.

Το ψήφισμα αφορά στα προβλήματα των στρατιωτικών που δεν έχουν λυθεί αλλά ούτε και δόθηκαν λύσεις στα 3 χρόνια διακυβέρνησης της σημερινής κυβέρνησης ενόψει αναμενόμενου νομοσχεδίου από το ΥΠΕΘΑ.

Τονίσθηκε η μη εφαρμογή μέχρι σήμερα των προεκλογικών δεσμεύσεων της Κυβερνήσεως, για ψήφιση Νέου και Δικαιότερου μισθολογίου για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, όπως επίσης και την Ίδρυση Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας για την πραγματική αναβάθμιση των Στρατιωτικών Σχολών.

Ο κ. Χρήστος Κέλλας δεσμεύτηκε να μεταφέρει στην κυβέρνηση το παραπάνω ψήφισμα.

Η ΕΣΠΕΘ ευχαριστεί τον κ. Χρήστο Κέλλα για τη θερμή υποδοχή του και τη διάθεση για βοήθεια στα προβλήματα των στρατιωτικών και θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί του.

Στην συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Χρήστος Καρανάσιος, αντιπρόεδρος κ. κ. Λεωνίδας Κολονιώτης και το Μέλος κ. Φώτης Αθανασόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ