ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (ΦΩΤΟ)

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του σχολείου

Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 το απόγευμα αποχαιρετίσαμε τους μαθητές /τριες της ΣΤ΄ τάξης . Ανάμεσα σε γέλια και δάκρυα από τις αναμνήσεις των έξι χρόνων στο Δημοτικό και σε όνειρα για το καινούριο ξεκίνημα, ξεπροβοδίσαμε τα 53 εκτάκια μας στο Γυμνάσιο με μια ζεστή, συγκινητική εκδήλωση.

Μέσα από τα τραγούδια που διάλεξαν για τη γιορτή, μέσα από το θεατρικό τους και από τους χορούς αποφάσισαν να αποχαιρετίσουν τη σχολική χρονιά που ολοκληρώθηκε, αλλά και το σχολείο τους, τους εκπαιδευτικούς, τους συμμαθητές αφού τον Σεπτέμβριο θα κάνουν το επόμενο βήμα στο Γυμνάσιο.

Ήταν εκεί μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και παππούδες, γιαγιάδες και πολλοί φίλοι. Χειροκρότησαν θερμά τους μαθητές και τους ξεπροβόδισαν με τις καλύτερες ευχές.

Στο τέλος της γιορτής οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων πρόσφεραν στους μαθητές από ένα φωτογραφικό άλμπουμ και οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης πρόσφεραν στους εκπαιδευτικούς ανθοδέσμες, μία ευγενική χειρονομία, δείγμα αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για το εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό τους έργο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ