ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ανακοίνωση – διαμαρτυρία της προέδρου της Δ.Κ. Βούλας Τσακνάκη

Απίστευτη η ταλαιπωρία για τους κατοίκους των οδών Κύπρου και Σαλαμίνος στον Αμπελώνα αφού εδώ και 12 περίπου μέρες υπάρχει πρόβλημα στο δημοτικό φωτισμό ο οποίος αρχικά ήταν ενεργός μέρα κ όχι νύχτα ενώ τις τελευταίες μέρες ήταν μέρα νύχτα ανενεργό !

Η πρόεδρος του ΤΣ Αμπελώνα, Τσακνάκη Βούλα, ο αντιπρόεδρος, Δημάκης Μάριος καθώς επίσης και αρκετοί κάτοικοι των συγκεκριμένων οδών έχουν επικοινωνήσει με τη ΔΕΔΔΗΕ επανειλημμένως για να αναφέρουν τη βλάβη και η απάντηση που παίρνουν συνεχώς είναι πως το αίτημα βρίσκεται σε εξέλιξη και πως θα γίνει εκ νέου αναφορά αιτήματος χωρίς ωστόσο να έχει επικοινωνήσει κανείς τεχνικός μαζί τους ως τώρα, οι μέρες να περνάνε και η βλάβη να παραμένει !

Κατανοούμε ότι λόγω των τελευταίων ακραίων καιρικών φαινομένων τα συνεργεία είναι πολυάσχολα, αλλά θα έπρεπε να υπάρξει έστω μια ενημέρωση από πλευράς τους για το χρονοδιάγραμμα της αποκατάστασης την εν λόγω βλάβης. Ας ελπίσουμε ότι η ΔΕΔΔΗΕ θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη και να μπει τέλος στην ταλαιπωρία των δημοτών…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ