ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Με τον Διευθυντή κ. Αντωνόπουλο Ιωάννη, με γιατρούς και νοσηλευτές καθώς και με το προσωπικό της βάσης ΕΚΑΒ, συναντήθηκαν οι Τσιόπας Χρήστος, Παιδή-Νασίκα Μαρία και Σουρλατζή Ρούλα κατά την επίσκεψή τους στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου.

Η συνάντηση έγινε με σκοπό την ανάδειξη του ουσιαστικού έργου που παρέχεται, των καθημερινών λειτουργιών και των όποιων προβλημάτων έχει το Κέντρο Υγείας.

Ο Διευθυντής κ. Αντωνόπουλος στην κατάληξη μιας ουσιαστικής συζήτησης δήλωσε πως:

· Σήμερα το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου λειτουργεί σε κανονικούς ρυθμούς (μετά την ένταση των εργασιών λόγω κορονοϊού) και καλύπτει σε πρωτοβάθμιο επίπεδο τις ανάγκες του πληθυσμού.

· Ο χειμώνας πέρασε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο κτήριο και στην κάλυψη των δαπανών για την θέρμανση.

· Αναμένεται η ολοκλήρωση των διαδικασιών για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα ασφάλειας του προσωπικού αλλά και των ασθενών.

· Υπάρχουν δύο βασικές ελλείψεις που αφορούν την ενίσχυση σε διοικητικό προσωπικό και την προμήθεια του βασικού εξοπλισμού για το μικροβιολογικό τμήμα.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο κ. Ανδρέου Ιωάννης εργαζόμενος στην βάση ΕΚΑΒ, ο οποίος αναφέρθηκε στην παλαιότητα του ασθενοφόρου και στην ανάγκη αντικατάστασής του.

Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν οι δημοτικοί σύμβουλοι όταν άκουσαν τον κ. Ανδρέου να λέει, πως η βάση λειτουργεί σήμερα σε όλες τις βάρδιες με ελάχιστες αρρυθμίες (διαθέτει 9 άτομα προσωπικό). Αυτό γιατί, ως η τότε δημοτική αρχή, η συμβολή τους ήταν καθοριστική στην έναρξη λειτουργίας της βάσης τον Νοέμβριο του 2016.

 

Στο τέλος της συνάντησης ευχαρίστησαν την διοίκηση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας για την φιλόξενη υποδοχή και τους ευχήθηκαν καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ