ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ «ΕΛΟΨ» ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τα αποκαλυπτήρια του νέου αγωνιστικού μονοθέσιου έκανε χθες στο Βόλο η ομάδα «Κένταυρος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε μία τελετή στην οποία κυριάρχησε η αισιοδοξία για το μέλλον της νέας γενιάς αλλά και οι ευχές για μία πετυχημένη παρουσία του μονοθέσιου που ονομάστηκε “ΕΛΟΨ” στους διαγωνισμούς του Formula Student, το φετινό καλοκαίρι.

Οπως τονίστηκε στην παρουσίαση για την κατασκευή του νέου μονοθέσιου που έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός αγωνιστικού μονοθέσιου εργάστηκε μία ομάδα 57 φοιτητών, με τον καθηγητή τους Αλ. Κερμανίδη που δικαιολογημένα απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα και τον θαυμασμό των συμμετεχόντων στην εκδήλωση.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκαναν μέσω τηλεδιάσκεψης ο υφυπουργός Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης και δια ζώσης ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ζήσης Μαμούρης, η αντιπρύτανης Ερευνας, Ιωάννα Λαλιώτου, ο πρόεδρος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Σπύρος Καραμάνος και ο διευθυντής του εργοστασίου της ΑΓΕΤ Βόλου, Μιχάλης Βλάχος ως εκπρόσωπος των χορηγών της ομάδας.

Δείτε την υπέροχη εκδήλωση:


https://www.facebook.com/1296056068/videos/4764508890318235/

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ