ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΠΑΠΙΑ ΜΕ ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΑ»

Ανέβηκαν από το Θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ

Ολοκληρώθηκαν οι παρατάσεις του θεατρικού έργου «Πάπια με πετροκέρασα» που παρουσίασε το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ σε σκηνοθεσία του Άκυ Μητσούλη στην αυλή του νηπιαγωγείου Νίκαιας.

Στο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κώστας Χατζηκωνσταντίνου ανέφερε ότι «το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ συνεχίζει την πορεία των προηγούμενων ετών παρουσιάζοντας και πάλι τρία θεατρικά έργα που είμαι πεπεισμένος ότι το θεατρόφιλο κοινό θα τα απολαύσει. Η συντελεστές της παράστασης δούλεψαν σκληρά και πέτυχαν ένα σημαντικό καλλιτεχνικό επίτευγμα. Στην Αντιδημαρχία μας, δε θα κουραστούμε να το τονίζουμε, πάντα θέταμε τον πολιτισμό στην πρωτοκαθεδρία. Θέλω να συγχαρώ όσες και όσους μόχθησαν για να επιτύχουν το αποτέλεσμα το οποίο είμαι πεπεισμένος ότι θα απολαύσει το θεατρόφιλο κοινό».

Οι παραστάσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου θα συνεχιστούν με την κωμωδία ΝΑ ΠΕΘΕΡΟΣ ΝΑ ΜΑΛΑΜΑ βασισμένο στην ομώνυμη ελληνική ταινία στις 24, 25 και 26 Ιουνίου και με το σύγχρονο, επίκαιρο και συνάμα κλασικό ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ στις 1, 2 και 3 Ιουλίου.

Τις παραστάσεις του έργου παρακολούθησαν, εκτός των άλλων, ο βουλευτής της Ν.Δ. Μ. Χαρακόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ Σ. Νταφόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Αχ. Χατζούλης και Β. Χλιάπη –Γκουνιαρούδη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αχ. Βαρδακούλης και το μέλος του ΤΣ της ΤΚ Νίκαιας Γ. Ψαρούλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ