ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η Διοίκηση του Σωματείου συνταξιούχων Λάρισας καλεί τους συναδέλφους  να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που καλεί ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων Ν. Λάρισας στη EUROBANK στη Μ. Αλεξάνδρου απέναντι από την κεντρική πλατεία την ΤΡΙΤΗ 21-6-2022 και ώρα 1.30 μμ., όπου μαζί με τους εργαζόμενους της πόλης μας να υψώσουμε φωνή αντίστασης,  στη σχεδιασμένη προσπάθεια των τραπεζιτών, που με την πλάτη της κυβέρνησης και των υπόλοιπων αστικών κομμάτων επιδιώκουν να ξεσπιτώσουν χιλιάδες οικογένειες.

Αυτή τη φορά σειρά έχει εργαζόμενη με δίμηνη σύμβαση στο Δήμο Λαρισαίων, που στα τέλη του Ιούνη πετάνε την οικογένεια της στο δρόμο. Αυτή η απαράδεκτη επίθεση ενάντια στον μόχθο και τον ιδρώτα του λαού δεν είναι μεμονωμένη και μας αφορά όλους μιας και δεν γνωρίζουμε ποιος θα έχει σειρά.

Ήδη στην περιοχή της Θεσσαλίας σχεδιάζεται να βγουν σε πλειστηριασμό το επόμενο εξάμηνο περισσότερες από 500 κατοικίες και επαγγελματικές στέγες. Η επίθεση αυτή έχει ονοματεπώνυμο και είναι οι πολιτικές όλων των κυβερνήσεων που διαχρονικά υπηρετούν τους μονοπωλιακούς ομίλους, τους τραπεζίτες, αδιαφορώντας για τις κοινωνικές ανάγκες.

Αδιαφορώντας για την υγεία μας που αποδείχθηκε περίτρανα το τελευταίο δίχρονο, για την πρόνοια, για την παιδεία, για το δικαίωμα στην εργασία. Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα σε κάθε τραπεζικό όμιλο ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας στο δρόμο, με κάθε μέσο μέχρι να διασφαλιστεί ότι κανένα λαϊκό σπίτι δεν θα πέσει στα χέρια τραπεζίτη

 Απαιτούμε :

  • Να σταματήσει κάθε πλειστηριασμός εργατικής – λαϊκής κατοικίας.
  • Κατάργηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
  • Προστασία με νόμο της λαϊκής κατοικίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ