ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΩΝ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, του αγροτικού ιατρείου Πλατανουλίων,.
Ειδικότερα στο υπάρχον κτίριο, το οποίο ήταν για χρόνια εγκαταλελειμμένο, πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαιτούμενες εργασίες και στους τρεις χώρους, ήτοι: χώρος υποδοχής-κοινού, τουαλέτα, χώρος εξέτασης-ιατρείο και πλέον έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες συνθήκες, ώστε να λειτουργεί κατά άριστο τρόπο.

Όλα αυτά διαπιστώθηκαν κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, συνοδευόμενος από τον Δ/ντή-Υπεύθυνο για τον Συντονισμό της Επιστημονικής Λειτουργείας του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου κ. Αντωνόπουλο Ιωάννη καθώς και ιατρικό προσωπικό.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας ανέφερε τα εξής:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σήμερα παραδίδουμε το ανακατασκευασμένο ιατρείο στους Δημότες των Πλατανουλίων. Πρόκειται για ένα πλήρως ανακαινισμένο ιατρείο που θα καλύπτει απόλυτα της ανάγκης πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στα Πλατανούλια. Μάλιστα πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι το 2ο ιατρείο που ανακαινίζουμε, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την πρωτοβάθμια περίθαλψη για τους Δημότες μας.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως τον Δ/ντή του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου κ. Αντωνόπουλο για την άριστη και συνεχή συνεργασία που διατηρούμε. Άλλωστε απτή απόδειξη των καρπών της συνεργασίας αυτής είναι τόσο η ανακατασκευή των δυο ιατρείων όσο και η παροχή ενός κοντέινερ και του απαιτούμενου ιατρικού εξοπλισμού για την επαναλειτουργία του αγροτικού ιατρείου στο Δαμάσι.

Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε με στοχευμένες δράσεις για τον τόσο ευαίσθητο και σημαντικό τομέα της παροχής υπηρεσιών υγείας για όλους τους δημότες μας».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ