ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΙΟΥ;

Δήλωση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών

Το τελευταίο διάστημα, η Δράση Πολιτών γίνεται δέκτης πυκνών παραπόνων από κατοίκους του σεισμοπλήκτου Δαμασίου για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο Κοιμητήριο του χωριού.

Κάποιοι κάτοικοι μάλιστα , όπως οι ίδιοι μου μετέφεραν , προσανατολίζονται στο να υποβάλλουν αγωγές εναντίον του δημάρχου Τυρνάβου , γιατί έχουν απηυδήσει από την αδιαφορία της δημοτικής Αρχής.

Από την πλευρά μας , τους παρακάλεσα να απόσχουν από τη λογική των δικαστικών αιθουσών, καθόσον πλήττεται το κύρος του Δήμου μας , και τους ζήτησα να επιδείξουν μια ολιγοήμερη υπομονή, προκειμένου να προχωρήσω στις δικές μου ενέργειες.

Καλώ, λοιπόν , δημοσίως τη δημοτική Αρχή να πράξει τα αυτονόητα για το Κοιμητήριο του Δαμασίου, βάζοντας μια τάξη και καθαρίζοντας τον χώρο , τουλάχιστον ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους κεκοιμημένους και στους συγγενείς αυτών.

Σε διαφορετική περίπτωση, είμαστε υποχρεωμένοι ως μείζων αντιπολίτευση να προχωρήσουμε εμείς στις ενδεικνυόμενες ενέργειες εκ μέρους των δημοτών μας , όπως άλλωστε τους έχουμε υποσχεθεί.

Υ.Γ: Το Δαμάσι, πάντως , τίμησε με την ψήφο του τον κ. Κόκουρα… φανταστείτε και να μην το είχε κάνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ